Obleti prajiti

Detalii

Porti 6
Timp 60

Descriere obleti prajiti

- obletii se vor curata de mate,de solzi,se vor spala,sterge si se vor sara - apoi se amesteca faina alba cu malaiul - se tavalesc bine de tot pestisorii in aceasta faina - se incinge uleiul si se pun obletii la prajit,pana se rumenesc si se usuca Pusi fierbinti pe o hartie care sugativeaza,pestisorii se vor scurge de ulei si i-si vor lasa grasimea.Este bine-venit orice mujdei,dar se preteaza mai bine cel pregatit cu rosii,deoarece onoreaza aceasta prajeala. Se recomanda un vin alb sec . POFTA BUNA !

Ingrediente reteta

  • OBLETI ( ALBITURI) 2000 grame
  • ULEI 250 mililitri
  • FAINA ALBA 100 grame
  • MALAI DE PORUMB 200 grame

obleti prajiti : 0 comentarii

Nu exista comentarii