Oua umplute cu sardele

Detalii

Porti 4
Timp 1

Descriere oua umplute cu sardele

Se moaie painea in lapte. Se fierb ouale. Sardelele se curata de oase. Ouale fierte tari se curata de coaja si se taie in doua transversal. Se scot galbenusurile si se trec prin masina de tocat impreuna cu painea inmuiata,stoarsa si cu sardelele. Se amesteca bine cu patrunjel tocat fin si sare si piper. Se umplu albusurile cu aceasta pasta, se aranjeaza intrun vas de sticla , puse cu galbenusurile in sus. Se toarna peste ele restul de umplutura subtiata cu putin lapte sau smantana se stropesc cu unt si se introduce vasul in cuptor. Se servesc calde. Succes.

Ingrediente reteta

  • oua 5 bucati
  • paine 200 grame
  • sardele 4 bucati
  • unt 25 grame
  • patrunjel verde 5 grame
  • sare 5 grame
  • piper 5 grame
  • lapte 100 mililitri

oua umplute cu sardele : 0 comentarii

Nu exista comentarii