Paste scoici umplute

Detalii

Porti 4
Timp 20

Descriere paste scoici umplute

Se fierb pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj
se scurg bine de apa si se aseaza pe o tava unsa cu putin ulei sau unt
Intr-un castron amestecam sunca taiata cubulete, ciupercile taiate,
cascavalul ras , oul batut, condimentam si cu aceasta umplem pastele
Intr-un castron amestecam sucul de rosii cu busuiocul taiat marunt si
punem deasupra pastelor
Acoperim cu o folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 20-25 de min

Ingrediente reteta

  • sunca 200 grame
  • paste 200 grame
  • ciuperci 250 grame
  • cascaval 300 grame
  • suc de rosii 13 linguri
  • busuic 1 linguri
  • ou 1 bucati
  • sare 1 linguri
  • piper 1 linguri

paste scoici umplute : 13 comentarii

  • sau punem pe fir de par cu ajutorul crosetei folosit si la boilies si pelete, doua trei boabe si terminam cu un porumb flotant.si cu asta nu mai avem nevoie sa ne complicam inutil cu ace ,chestii si "coliere"de porumb

  • bv niste poae mai trebuiau si era perfect

  • frumos articol,dar daca poti pune si niste poze.....oricum felicitari....