Pastrav in bere

Detalii

Porti 4
Timp 60

Descriere pastrav in bere

Se folosesc
3 pastravi, 2 cepe, 2 lamai, 3 linguri faina, 1 foi de dafin, 1 sticla de bere, 100ml ulei, sare, piper dupa gust

Se stoarce o lamaie si in zeama se spala pestele care in prealabil a fost curatat.
Apoi se usuca si se dau prin faina.
Se curata si se taie ceapa rondele i cealalta lamaie.
Se aseaza pastravii intr-un vas, se pun feliile de ceapa si se decoreaza cu felii de lamaie, se stropesc pastravii cu ulei, se presara cu foile de dafin si se toarna usor berea pana pastravii sunt acoperiti.
Se acopera vasul cu o folie de staniol si se introduce in cuptor la foc potrivit o jumatate de ora.

Dupa se scoate vasul si se indeparteaza folia de staniol si se mai pune la cuptor 10 minute.

Ingrediente reteta

  • pastrav 2 bucati

pastrav in bere : 0 comentarii

Nu exista comentarii