Peste cu cartofi
- marupescaru
- 06-03-2010
- 1708
- 0
Detalii
| Porti | 2 |
| Timp | 40 |
Descriere peste cu cartofi
Se unge tava cu ulei, se pun 2-3 pesti pe diagonala tavii (pestii inainte se sareaza), se taie cartofii rondele dar nu prea grosi, si se pun in tava de-o parte si de alta a pestilor. Se adauga ulei, cam 200 ml(pana se umple tava aproape de jumate). si se introduc in cuptor, timp de 30-40 minute la foc mic.
Intre timp se face sosul care o sa se puna deasupra, sos care se face cu usturoi pisat, suc de rosii sau bulion diluat, delicat, piper, verdeata.
Inainte cu 5 minute sa se faca cartofii, se adauga sosul peste ei, se mai lasa putin, dupa care se scot si se servesc cat sunt calzi.
Sa aveti pofta!
Ingrediente reteta
-
peste 1000 grame
-
usturoi 6 bucati
-
bulion 300 mililitri
-
cartofi 2000 grame


peste cu cartofi : 0 comentarii