... reteta asa am primit-o ca si \"peste pescaresc\"

Detalii

Porti 4
Timp 30

Descriere ... reteta asa am primit-o ca si \"peste pescaresc\"

Pestele curatat se taie in jumatati si apoi in bucati de 4-5 cm, care se trec usor prin faina. Uleiul se pune intr-o cratita si cind s-a infierbintat, putin se aseaza bucatile de peste. Se prajesc pe jumatate 2 min pe fiecare parte si se scot pe farfurie. In acelasi ulei se pun imediat ceapa taiata marunt, presarata cu o lingurita de sare, lasind sa se prajeasca la foc mic pina scade apa si devine lucioasa, se adauga ardei taiati in felii subtiri cu care se amesteca 2 min, apoi rosiile taiate in felii mai groase, bucatile de peste, foaia de dafin, un virf de cutit de piper si cca 100 ml apa. Se fierb acoperite timp de 20 min, ca sa se formeze sosul; acesta se va sara dupa gust.

Ingrediente reteta

  • peste 1000 grame
  • ceapa 1 bucati
  • ardei grasi 2 bucati
  • rosii 500 grame
  • catei de usturoi 3 bucati
  • foaie de dafin 1 bucati
  • ulei 100 mililitri

... reteta asa am primit-o ca si \"peste pescaresc\" : 0 comentarii

Nu exista comentarii