Scoici in sos alb

Detalii

Porti 4
Timp 30

Descriere scoici in sos alb

Se pune intr-o cratita untul. Dupa ce sa topit se adauga usturoiul taiat felii subtiri. Se prajeste un pic. Se adauga rosiile decojite si taiate bucatele. Se adauga fructele de mare. Se adauga vinul. In cazul scoicilor se lasa sa fiarba pana cind scoicile se desfac. Daca sunt fructe de mare congelate se fierb doar 2-3 minute. Se aduga frisca si se lasa la fiert inca 5-7 minute

Ingrediente reteta

  • scoici 500 grame
  • rosii 2 bucati
  • frisca nebatuta 250 mililitri
  • unt 50 grame
  • catei de usturoi 8 bucati
  • vin alb 250 mililitri

scoici in sos alb : 1 comentarii

  • nu voi mai scrie cu diacritice ca vad ca nu le recunoaste...