Detalii
| Porti | 4 |
| Timp | 60 |
Descriere stiuca cu rosii
Se curata ceapa si se taie marunt. Apoi se prajeste in unt, se amesteca cu bulion de rosii, se adauga 1/2 pahar de supa (sau apa), sare, piper, 1/2 lingurita zahar si se lasa sa dea in clocot. Dupa aceea, se scoate fileul de peste, se taie, se spala, se sterge cu un servet si se aseaza intr-o cratita. Se toarna deasupra sosul de bulion preparat.
Cratita cu peste se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic cca. 20-30 minute.
Cind se serveste la masa, se pune pestele pe un platou, se toarna peste el sosul de rosii si se presara patrunjel verde tocat marunt.
Ingrediente reteta
-
stiuca 750 grame
-
bulion 200 mililitri
-
ceapa 100 grame
-
unt 1 linguri


stiuca cu rosii : 0 comentarii