Nada cu aroma de capsuna

Share

Descriere - Nada cu aroma de capsuna

se amesteca toate in afara de zaina se fierb si se omoganizeaza(ca pe mamaliga).dupa ce se racesc se amesteca cu faina ptr a se lega si a deveni mai tare.Se foloseste in bulgari (nada), umplutura prt bombe si pe arc.Fir intins!

Ingrediente

  • tarate porumb 1000 gr
  • nada crap din comert 1000 gr
  • malai 1000 gr
  • zahar vanilat 150 gr
  • esenta capsuna 50 ml
  • faina 1000 gr

Specii de Pești

  • Babusca
  • Caras
  • Crap
  • Cteno
  • Fitofag
  • Novac
  • Oblete
  • Platica
  • Rosioara

Nada cu aroma de capsuna : 3 comentarii

  • din cate stiu eu orice nada are are un gust de ceva (vanile, capsuni orice acolo)....specifica te rog nada care la tine a dat rezultat in aceasta reteta.

  • te rog mult sa-mi spui cum se numeste "nada crap" din comert!in august am dat cu nada "mara",tot in amestec,si a fost destul de bine.

  • cum se numea cartea asta ...ca am uitat!?