nada simpla

Share

Descriere - nada simpla

Se fierbe arpacasul intrun recipient, iar in apa in care acesta fierbe se adauga esenta de rom sau vanilie. Semintele de canepa se prajesc si se macina. Intr-un alt recipient fierbem orezul. Faina rezultata din canepa se amesteca cu malaiul si faina alba intr-un recipient uscat, peste care se adauga apoi putin din arpacasul fiert si orezul fiert tot, restul arpacasului pastrandul drept momeala, apoi se adauga apa, in care a fiert arpacasul sau orezul de preferinta, pana se obtine un amestec bun pentru a putea face bulgari de nada . Eu folosesc orezul in locul viermilor fierti. Succes . Fire intinse in 2010 tuturor.

Ingrediente

  • pesmet 200 gr
  • seminte canepa 200 gr
  • esenta vanilie sau rom 10 ml
  • malai 300 gr
  • faina alba 200 gr
  • arpacas 500 gr
  • orez 200 gr

Specii de Pești

  • Oblete
  • Platica
  • Rosioara

nada simpla : 0 comentarii

Nu exista comentarii