- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
Porumb de floricele conservat
- dannutz 1971
- 16-12-2009
- 4186
- 1
Descriere - Porumb de floricele conservat
Pentru aceasta reteta avem nevoie de o oala de fiert sub presiune.In aceasta oala punem porumbul impreuna cu zaharul ,peste care vom adauga apa atat cat sa-l acopere.Daca oala este mai mica, putem imparti aceste ingrediente in doua.Obligatoriu se va da oala la foc mic, si se va lasa sa fiarba aproximativ 45 minute.Aromele le puteti pune si inainte si dupa ce s-a fiert porumbul.Eu prefer sa-l adaug dupa.Pe montura dumneavoastra puteti combina:adica sa puneti doua boabe de porumb,una rosie si una galbena.Veti avea o partida memorabila.Incercati aceasta reteta si nu veti fi dezamagiti. FIR INTINS IN NOUL AN 2009!Ingrediente
-
porumb floricele galben 1000 gr
-
Zahar 250 gr
-
Arome capsuna sau frisca 20 ml
-
Porumb floricele rosu 1000 gr
Specii de Pești
-
Crap
-
Caras
-
Cteno
-
Platica
Porumb de floricele conservat : 1 comentarii
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
-
Caut partener de pescuit 27-07-2020 11:53 - Gann
-
Despre balta Floarea popestiului 10-06-2018 21:21 - Mariuspop
-
caut partener pescar in ape salbatice 20-12-2016 22:48 - zorila
-
permis canalul 5 06-11-2016 11:23 - gabriel
-
Barci pneumatice 01-08-2016 13:58 - MMihai96
-
Balti fara taxe in Bucuresti si/sau imprejurimi ? 18-07-2016 20:06 - AdyCosta
-
Caut partener pescuit 02-06-2016 21:54 - mihaiignat27
-
pescuit la crap 30-05-2016 15:05 - pescuit2016
-
Pescuit in Galati si imprejurimi 19-01-2010 15:18 - zvety
-
pescuit pe canalele de la modelu calarasi 11-06-2013 22:04 - alexdav_tnt
-
Locuri de pescuit in jud. Bacau 15-05-2009 09:34 - sandelki
-
caut partener pescar in ape salbatice 20-12-2016 22:48 - zorila
-
Cazare in Delta 30-05-2010 19:09 - decy13green
-
matrite chefal 27-01-2016 10:45 - Jean 10
-
cine poate sa dea detalii despre balta de la Namoloasa? 11-08-2011 09:02 - bentud
-
Pluta 18-02-2016 19:21 - Andrei_Flaviu


zaharul se pune la fiert odata cu porumbul( 100 gr zahar per kg de porumb ), nu dupa pt. ca face o reactie chimica denumita osmoza ( cautati pe google )si porumbul se intareste ca si cum nu a fost fiert.
daca vreti sa adaugati si alte arome, nu le fierbeti odata cu porumbul pt. ca isi pierd propietatiile, ci dupa ce a fiert porumbul, aruncati 70% din apa si turnati aromele, amestecand vasul in care pastrati boabele din cand in cand.