Balta casa pescarului

Aventuri la pescuit
Share

Balta pentru cel mult 15 pescari am fost saptamîna trecuta acolo este asa cum o descrie patronul dar în afara de niste carasei de 50gr bucata de care mia fost mila nimic ,dar cica are peste mare în balta spune patronu ,asa o fi,daca a fost cineva pe acolo sa mi zica si mie.



detaiile despre balta, taxe, localizaer pot fi gasite : balta casa pescarului

Balta casa pescarului : 29 comentarii

  • am o idee ,data viitoare cînd voi pleca de la baltÄ

  • d-le. imarius2k la ce te referi? esti cumva implicat in aceasta treaba? cred ca primul care ar fi avut dreptul sa se simta lezat este sorin84 , patronul baltii , dar el stie ca am spus adevarul si nu se supara.sfaturile si sugestiile tinele pentru dumneata , si inca ceva , ai grija la ortografie.salutare.

  • prieteni pescari...in loc sa denigrati imaginea unui om care este la inceput de drum in a va oferi conditii mai bune,si asta pot sa va spun ca nu se face de pe o zi pe alta.mai uitati.va si in curtea personala,pestele nu mai pune botu' la vrajeala veche,schimbati tehnica,si dintr.o singura iesire pe acea balta sa o faci de tot rahatul nu prea e 'fair play'.mai luati in considerare si ceilalti factori cand va duceti la pescuit si nu mai cautati un tzap ispasitor pentru nesansa.si inca o chestie niciodata nu o sa prindeti peste mare imediat ce balta a fost populata.

    chestia cu bonul e cea mai proasta replica pe care o aud pe aici...fratilor daca ne.ar ajuta statul cu ceva as mai zice sa faceti haz de necaz dar incazul de fata nu cred ca trb sa mai exemplific ce se intampla pe la noi.ada ca decat la stat in buzunar mai bine la administrator.

  • am fost pe aceasta balta pe data de 12.06.2010. am ajuns pe la 6 dimineata si am stat pana la ora 15. am prins cativa carasi (2 buc. la 500gr., si cativa mai mititei). am pescuit cu 2 bete si 2 lansete , cu porumb conserva , pestisorii au fost capturati la bete , la lansete - nimic.poate data viitoare va fi mai bine. fire intinse.

  • la ficat crud necongelat

  • fratilor, dar pe raul olt nu mai pescuieste nimeni?locuri bune pe baraje care stie?

  • mai multe detalii despre ficat?!

  • pt.dl. preda - ficatul si celalalte prajit , fiert , fript sau cum trebuieste preparat?

  • vreti sa prindeti peste dati la ficat de pui sau la piept de pui .

  • cam cata rabdare ati avut si data trecuta domnule richard!
    toti pestii mari prinsi de la paste incoace s-au prins ori dimineata pana in ora 9:00 ori dupa ora 17:00.