LACUL TEIU ARGES

Locuri de pescuit detalii
Share
SAL daca stie cineva de lacul teiu sau mozacu arges daca se vor deschide sau alte lacuri in zona va multumesc.

LACUL TEIU ARGES : 27 comentarii

  • tot la concurs am fost si eu...

    consursul s-a castigat cu aproape 5 kg crap...

    eu am prins numai caras si pe sfarsit a intrat un chinezesc de 4,7 care bineinteles nu s-a punctat in concurs... si impresia despre conducere o sustin..cel putin despre fiul patronului..

    si paznicii aia.. rambo e mic copil frate... zici ca ei sunt buricul pamantului...

  • cam lunga asteptarea d-voastra,de aproape 5 luni.o recomandare ar fi sa abordezi si alte specii de pesti,in afara de crap si atunci cu siguranta o sa ai satisfactia capturilor si pe timpul iernii chiar daca nu vor fi de dimensiunile crapului.fiecare specie reprezinta o adevarata provocare ,iar partidele facute chiar si la micutul oblete sunt o adevarata placere. fir intins si multa sanatate!

  • domnilor pana la urma unde pescuim??
    intr-o saptamana doua trebuie sa facem prima partida la crap p anul asta.
    yo astept asta din noiembrie.
    astept recomandari si sfaturi
    fir intins!!!

  • domnule evelyn atunci de ce denigrati aceasta balta ca nu are peste ,specificati antai ce fel de concurs a fost ,,stationar "s-au...... ,capturile mele nu mai au rost de nici o prezentare le poti vedea pe programul f&h.balta teiu la ora actuala este numarul 1 an arges chiar si an amprejurimile judetului ca densitate si capturi de peste (crap,ten, caras ,stuca ,oblete ).

  • a fost un concurs de o zi
    si despre capturile tale:)))))))))))))))))))))

  • despre ce concurs este vorba la cupa doctor fishing s-au prins si capturi de peste 10 kg si multi antre 5 si 10 kg .la pescuitul de zi cu zi te informez ca se prinde peste foarte mult de peste 7-10 kg ,s-a prins si de peste 17kg ,balta are foarte mult peste .am sa revin si cu poze .

  • captura a fost 3 kg si ceva ca nu mai stiu si concursul la castigat unul care a prins 5,6 bucati deci 12, 13 kg nu mai tin minte
    dar dc ma intrebi?

  • domnule evelyn daca ai fost la concursul din septembrie si nu ai prins pesti mai mari de 2,5kg ,te intreb stii cumva cat a avut captura concursului si cu ce cantitate s-a castigat acesta?care a fost echipa ta?

  • d-le evelyn crezi ca mie ,i-mi face placere sa-l laud pe unul si pe altul chiar si daca nu-l cunosc?pacat ca nu pot sa-ti spuna si multi dintre prietenii cu care am asistat vre-o citeva zile la recitalul de-l facea tipul.intr-o zi,ii tragea crapul"la secunda",aruncarea si trasatura,de faceam toti pureci pe inima pe mal,cred ca in ziua aia a luat 12 bucati mi-a zis un prieten care-i numarase, ca eu am numarat pina la 8 si dupa aia nu am vrut sa mai numar ,poate si de "ciuda"ha,ha,ha.nu se poate sa nu fi auzit si de crapul ce s-a prins asta toamna , in fata uzinei la zavideni ,ca stia aproape toata lumea,zilnic erau acolo pe putin 10 barci plus cei de pe mal.intr-o zi un prieten,care dadea de la mal pe un loc mai indepartat,pina la ora 14,00 cind a plecat acasa numarase 60 de crapi prinsi numai de cei cu barcile.acolo s-a lasat si cu bataie mare,intre tigani si pescarii de stateau vesnic acolo cu rulotele,primi vazind cit crap se ia acolo de o luna jumate si neputind sa bage si ei plasele din cauza ca locul era plin de pescari zi si noapte ,au venit in gasca si i-au luat la omor pe pescari ,le-au rupt betele le-au aruncat in apa mese, scaune si chiar si o masina au vrut sa o impinga in apa.pacat acum ca am imbatrinit si m-am ingrasat prea mult ca as intra si eu cu barca ,pe locurile alea,pentru ca le cunosc,si in tinerete am luat si eu bine crap acolo din barca.au, au, au,ce i-as mai da in gura,dar de acum trebuie sa ma multumesc cu pescuitul de pe mal,cu toate ca in debara am doua barci.fir intins si multa sanatate!

  • asa este vali69 dar din pacate eu nu prea vin pe olt cand am fost ori nu am prins ori am dat in plase ori miroase pestele urat , si nea puiut cel care spui mata ca a prins la undita din barca 20 de crapi intr-o zi eu nu cred, ma duc pe dunare in delta de multi ani si de multe ori pe an dar mai mult de 6 crapi intro zi nu am prins niciodata, stiu si eu pe cineva care pescuieste din barca pe olt si prinde crapi dar la japca nu la undita si nu mai zic de japatii aia care au cate 300 de undite bagate de nu mai ai loc de ei , si am auzit ca la malu rosu si-au trasu de la tiganii din sat si le-au furat si din undite. si daca nu mai bat oltul cum il bateam odata din cauza plaselor si a celor care tot uzineaza apa nu mai cunosc nici locurile de pescuit.
    fire zdruncinate si sa ne auzim de bine