S.O.S.Admin

Pescuit Sportiv
Share
Am o propunere care cred ca va fi in asentimentul tuturor si in avantajul site-ului:renunta a mai da premii luna aceasta!Editeaza stickere si trimite-le gratuit la cei ce sant fideli site-ului.Adunate cele trei premii dau o suma de 210lei.Eu renunt la premiul 2 de luna trecuta fara nici un regret daca il adaugi la suma de 210 lei(n-am primit nimic pana acum asa ca poti sa il adaugi sumei de 210lei)!Am ajunge la o suma de 280 lei care impartita la 2 lei(cam atat costa un sticker cu plic simplu si timbru) ar insemna ca primii 140 dintre cei ce sant pe site-ul acesta sa beneficieze gratuit de stickere,ceilalti poate luna viitoare cand vremea nu va mai face arzatoare necesitatea cumpararii de scule sau accesorii pt.pescuit.Voi,ce accesati site-ul acesta ce parere aveti?ADMINULE!Indura-te si zi-ne ceva!

S.O.S.Admin : 15 comentarii

  • eu nu renunt,daca imaginea va fi placuta de toti,daca vom gasi o modalitate de transport-plata mai ieftina,atunci ideea se va finaliza.ma chinui sa fac o imagine cat mai atragatoare,spun ma chinui pentru ca inca lucrez greu cu calculatorul,altii se joaca cu el.poate ma ajutati.

  • multumesc initiativei cu sticker-ul , insa as vra sa fac niste precizari, momentan nu stiu ce sa zic nu stiu cat de fezabila e treaba, cati iti vor pune lipi pe masini asa ceva astfel incat sa se merite efortul (sa nu creddeti ca e usor iti trebuie ceva timp sa te ocupi), nu poti merge sa faci 10 stickere :) nu te baga nimeni in seama la cantitatea asta.

    oricum frumoasa initiativa, si sa vedem ce mai iasa pana la urma

    cat despre banner cred ce trebuie daca e sa se faca ceva, unul mai sugestiv. eu asa zic.

  • initial am cautat poze cu pesti si pescari prinre care calculatorul mi-a postat si vulturul pescar.e o pasare de care nu te,,indragostesti la prima vedere"dar m-au fascinat ochii severi,tinuta mandra.

  • totusi nu inteleg ideea cu vulturul.ce legatura are cu pescuitu?inlocul lui ar fi mai bun un peste si nu cred ca conteaza specia.suntem pescari nu vanatori.

  • eu asa vreau!se copie imaginea dorita in oglinda pe suport(materialul plastic transparent)se lipeste pe geam si apoi privit de dinafara masinii el se vede normal.insa este o problema: culoarea alba nu se imprima pe material. acolo ramane transparent.dar mai lucram,e abia inceputul si vreau sa placa tuturor chiar si adminului care este suparat pe noi si poate o sa ne inteleaga ca iubim site-ul acesta si ne simtim ca in bucataria unui prieten atunci cand ne lungim la vorba pana noaptea tarziu,sufrageria ne stanjeneste.asteptam si stickerul domnului atu_targoviste a carui baiat e profesionist.personal ai urez din toata inima putere de convingere!totusi n-am intentia sa ma lungesc in timp.multumesc pentru incredere!

  • buna idee,bun sticker;o intrebare:se poate face astfel incat sa se lipeasca ca rovineta pe interiorul lunetei?

  • gyenes szilveszter scuze, am uitat. prea mare entuziasmul!:-)) nu ma ascund de nimeni asa ca n-am de ce sa ma feresc.

  • szilveszter,fiind cu valoare declarata postasul va vrea sa vada daca numele scris pe plic e acelasi cu cel din buletin(c.i.).daca nu vrei sa ti se cunoasca numele trimite-mi un ms. pe mobil!promit sa nu-l divulg sub nici un motiv!eu nu mi-am calcat cuvantul de onoare niciodata!

  • uite adresa mea .str.nicolae andreescu nr 36 timisoara jud.timis trimite oricind eu vreau trei daca se poate .banii nu sint o problema.eu zic ca cine vrea are un 8 lei acolo nici macar un pachet de tigari

  • atu_targoviste are o perspectiva mai buna.asteptam!