Balta Frasinet 1

Olt / Dobrosloveni - Frasinetu
Share

Descriere - Balta Frasinet 1

Balta frasinet 1, este o balta de 20 Ha imprejmuita cu plopi in judetul Olt are salcii si o adancime  de 3-4 metri (fara agatatura) populata cu mai multe specii de peste, se taxeaza in timpul zilei cat si noaptea,

Accesul pe balta se face numai trecand pe la cabana din zona barajului unde se va lua legatura cu administratorii. Vrei sa ai o partida de pescuit reusita si sa te simti bine intr-un loc deosebit?

Este destul de greu sa alegi uneori. Balta Frasinet 1 va ofera toate beneficiile pe care un pescar si le-ar dori, asa ca va asteptam cu drag!


Traseul pana la Balta Frasinet 1

La 3 km de Caracal in directia Slatina la indicatorul com.Dobrosloveni,se face la stinga si dupa o distanta de 3 km (drum foarte bun in orice contiitii meteo) in care se traverseaza si satul FRASINET se ajunge la amenajarea piscicola FRASINET 1

Regulament:

1. Se poate pescui de la rasaritul pana la apusul soarelui.

2. Pescarul poate folosi maxim 4 scule dotate cu 1 singur carlig fiecare, doar an spatiile special amenajate. Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului an caz de ruptura.

3. Anaintasul textil este interzis.De asemenea este interzisa folosirea oricaror unelte de pescuit care pot rani materialul piscicol.

4. in taxa  sunt incluse 3 kg de crap. Tot ce depaseste aceasta cantitate se va taxa separat. In juvelnic se va retine doar pestele care se doreste a fi luat acasa, restul va fi eliberat imediat ce a fost capturat.

5. Este interzis transferul pestelui de la un pescar la altul.

6. Este interzisa retinerea puietului de crap (ciortanica) cu o greutate mai mica de 1,5 kg.

7. Este interzisa retinerea exemplarelor cu o greutate mai mare de 5 kg.

8. Carasul se poate retine an orice cantitate.

9. Este interzis pescuitul din barca, plantatul, precum si scaldatul.

10. Este interzisa poluarea fonica sau alte manifestari huliganice.

11. Este interzisa aruncarea la antamplare a resturilor de mancare, ambalajelor si a altor materiale, acestea trebuind depozitate an spatiile special amenajate.

12. Masinile vor fi parcate an locul special amenajat.

13. La terminarea partidei de pescuit se vor strange mai antai sculele, dupa care se va solicita cantarirea si aducerea vehiculului.

14. An cazul aparitiei oricaror fenomene atmosferice,(ploaie,vant,fulgere,tunete,grindina,etc) va rugam sa luati toate masurile necesare pentru punerea in siguranta a dumneavoastra si insotitorilor, in alt caz ve-ti fi direct raspunzatori.

15. Societatea nu asi asuma raspunderea pentru bunurile si ansotitorii aflati pe amenajarea piscicola.

16. Pescuitul pe timp de noapte este permis doar in cadru organizat si numai in locurile stabilite in prealabil,cu respectarea regulilor pentru noapte.

17.Administratorul amenajarii piscicole este exonerate de orice raspundere civila, administrative si materiala pentru orice forma de accidente, incidente si urmari generate de neatentia pescarului sau a turistului.

18. Societatea asi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.


Taxe 2024 Balta Frasinet 1

Poze Balta Frasinet 1

    Nu exista imagini asociate

Capturi Balta Frasinet 1

    Nu exista capturi asociate

Balta Frasinet 1 : 3 comentarii

  • salut!!! am facut o partida de 2 zile pe aceasta balta de miercuri dimineata la 4 pana joi seara.s a pescuit numai cu boabe de porum cu diverse arome si boabe tari ,,s a dat momeala 4 kg de boabe tari tinute in apa 29 de ore.partida a fost ok cam 14 crapi nu mai mari de 3kg.balta excelenta draguta curata plopi umbra..km tot ce ti lipse pe olt!!!
    dar aceasta minunata balta are un personal de te lasa rece ....niste magaoii de oameni ....prima zi a descurs normal nu ma deranjat nimeni si nici noaptea,dar a 2 zi au venit baietii la conttrol cu toate ca eu nu ma pregateam sa plec la mijlocul partidei vine 2 lacheti de paznici sa ma controleze peste tot, adik: in trusa(pe care au si varsato cautand in ea) ,in gentile cu haine.in galeata cu momeala in casuta in care am dormit ,in cutia unde aveam mancarea la rece...si bineinteles ca s a lasat cu cearta maxima si nici nu au gasit nimik..ca deh ...subliniez o singura data am fost acolo si nici nu mai vreau sa merg ...un personal de 2 bani si vorba aia niste nesimtiti si sunt dragutz cu ei cand ii fac decat nesimtiti ..in concluzie le am dat 2 milioane (zi+noapte+zi+cabanuta) ca sa plec la ora 2ziua de pe balta plin de draci...nu zic sa nu va duceti ,,,,eu decat v am spus ce mi s a intamplat mie pe aceasta balta

    aceasta partida a avut loc acum 2 saptamani jumatate

    o zi buna la toata lumea!!!

  • as dori sa stiu daca sa dat drumul la pescuit,conditi si taxa pe 2013!!!!

  • fire intinseeee!! in 2012!!!