Calamar cu sos de verdeata

Detalii

Porti 4
Timp 45

Descriere calamar cu sos de verdeata

Calamarul se taia in bucatele potrivite. Ceapa se toaca marunt si se caaeste in ulei cam 3 minute.

Se adauga calamarul, putina sare si piper (dupa gust), se lasa la foc mic.

Se adauga usturoiul tocat marunt si patrunjelul maruntit.

Se face un sos/pasta din faina cu 1 pahar de apa rece (se poate pune putina smantana).

Se toarna peste calamar. Se amesteca bine se pune mararul, apoi se mai lasa cca. 25 min.

Pofta mare.

Ingrediente reteta

  • calamar 1000 grame
  • ceapa 2 bucati
  • usturoi 1 bucati
  • patrujel, marar - legatura 1 bucati
  • faina 200 grame
  • ulei masline 150 mililitri

calamar cu sos de verdeata : 0 comentarii

Nu exista comentarii