Crap prajit cu sos

Detalii

Porti 4
Timp 30

Descriere crap prajit cu sos

se taie crapul bucati si se prajeste,dupa ce se rumeneste bine se scoate si se pune la scurs excesul de ulei,se toaca ceapa marunt si se pune la prajit in acelasi ulei in care sa prajit crapul,cand se face aurie se pune usturoiul tocat marunt,aredeiul,otetul si boia se amesteca sa nu se lipeasca faina se adauga apa,se mai lasa 3 min la foc mic,se serveste cu crapul prajit,pofta buna,eu am facut si pe malul Dunari,e o minunatie

Ingrediente reteta

  • crap romanesc 1000 grame
  • ceapa 2 bucati
  • catei de usturoi 3 bucati
  • faina 3 linguri
  • otet 1 linguri
  • aredei rosu 1 bucati
  • apa 500 mililitri
  • ulei 200 mililitri
  • boia dulce 1 linguri

crap prajit cu sos : 1 comentarii

  • felicitari cui a scris aceasta montura, am avut noroc si am prins salai in jur de 2,500g