permise fara asociere

Asociati pescuit sportiv
Share
pare ca ministrul Valeriu Tabara sa dat de partea pescarilor si a emis un ordin respectind libera asociere conform constitutiei .se pare ca acum se va elibera permise fara asociere .cele 3 feluri de permise se vor elibera la pretul de 30 ron 15 ron si gratuit .

permise fara asociere : 23 comentarii

  • eu am postat mai demult ca in tulcea iti poti ridica permisul de 30 ron de la sediul anpa aflat in port fara sa fii membru vreunei asociatii sportive






  • discutia asta nu-si are rostul.....am scris,citez:




    "citez de la o persoana ffff bine informata!:




    "si ca o noua informare ordinul 15 privind pescuitul a cazut prin hotarare judecatoreasca la tribunalul judetean
    galati. concret ajvps galati a atacat in instanta ordinul si tribulanul la anulat. acum ori anpa da un alt ordin ori
    ramine in vigoare cel de anu trecut si anpa nu mai poate da permise direct catre pescari,deoarece in ordinul vechi
    permisele se elibereaza doar prin asociatii de pescari legal constituite si inscrise in registrul unic de la anpa."


    cum si mataluta ai deschis acest topic "pe surse bineinformate" si eu am citat tot "pe surse bineinformate".....in rest sa ia fire-ntinse si capturi marete!

  • aline- uitate sa vezi ce ai postat pe data de 21.04 . spuneai k ordinul 15 a cazut , si k nu se mai elibereaza permise decit prin asociatii ,anpa nu mai elibereaza , tu ai scris !
    asa k eu nu te acuz , si nu te-am acuzat niciodata , eu nu am facut decit sa demonstrez ca nu este asa cum zici tu , si drept dovada azi am luat permis direct de la anpa . bauuuuuuuuu, cum zici tu , dar eu postez mereu purul adevar cu care pot sa confirm . bauuuuuuuu.fir intins . astept sa ma intilnesc cu tine la o partida . iar de pg , se elibereaza pe loc un tichet de la orice pichet al pol,de fr. in ziua in care al soliciti ,este sigur ce spun . azi am avut ocazia sa vad f multi pescari la madr care boicotau asociatiile , k fiind capuse care nu fac nic pt pescari . asa k nu prea ai vad bine pe cei cu as. nu o sa mai reziste mult din lipsa de membri care nu vor mai cotiza . traim si o so vedem si pe asta . si tu si fiecare face alegerea care ai convine . si atat . nu am nic cu nimeni . postez numai adevaruri . asa sunt eu .asta sunt care ma place , altul mama nu mai face , dar nici unul bun nu scoate . sa auzim de bine .maine plec la pescuit pt 2 zile . sper sa aduc poze cu vreo captura . asa sa-mi ajute d-zeu si la toti pescarii la fel .

  • pai mai nea.....ce doamne-iarta-ma am postat eu ? azi e miercuri.....bunnnnnn...ai foat la madr si ti-ai luat permisul anpa gratis.....buuuuuunnnnn....eu ce-am zis mai sus?am zis eu cumva ca nu ti-l da filiala muntenia?n-am zis mai nea nae......!uite ce-am zis:
    "doar pana
    la 31 mai se mai elibereaza permisele anpa ptr persoane fizice !!!!!"e nevoie sa traduc sau sa scriu cu majuscule?ti-am zis si o repet ptr ultima oara:nu sunt nici pro nici contra asocierii....ti-ai luat permisul singur.....felicitari sa fi sanatos ,sa te bucuri de el ....sa ai capturi marete.....tot binele din lume ti-l doresc! mi-am luat carnetul printr-o asociatie....e optiunea mea , cred ca nu am obligat pe nimeni sa adere la o asociatie.....mi-am luat acest permis anpa in martie cind ministrel tabara nu dadu-se acest ordin....asa ca nea nae asocierea e optiunea mea pe care te rog sa mi-o respecti cum si eu iti respect optiunea!!!!si la anul chiar daca-mi vor da permisul anpa gratis sau ma vor plati ca sa-l iau eu tot prin asociatia la care am aderat o sa apelez ptr optinerea lui plus a vizelor pg!

  • aline - stii tu precis
    eu tocmai acum vin de la madr unde am luat permis moka . nu cum ziceai tu k aia de la galati, bla,bla bla . nu a f nimic adevarat , ma repet si eu nu cred pina nu vad , am luat permis de pescuit moka fara asociere direct de la madr buc.filiala muntenia .

  • ptr ca, conform unora sunt pro asociatii voi posta o ultima informatie ptr cei care vor permise anpa catre persoanele fizice fara sa fie membrii ai vreunui aps,apc.....etc:
    doar pana
    la 31 mai se mai elibereaza permisele anpa ptr persoane fizice !!!!!

  • ce za zic nea nae....zic ce scrie la lege:"asociatiile de pecari recreativi-sportivi au obligatia de-a elibera permisele anpa si non-membrilor"....am prieten care pe 12.04 si-a luat permisul anpa de la alexandria,el fiind bucurestean,iar la rubrica asociatia nu e trecut nimic.....dar asta a fost pe 12........iar intre timp ajvps galati a dat in judecata anpa-ul iar tribunalul a dat dreptate asociatiilor(ca probabil sunt multe alte interese in joc)!ti-am zis si o recunosc:eu m-am "asociat" deoarece sunt o persoana mai comoda,nu-mi prea place sa stau pe la usile birocratilor,asa ca am luat aceasta decizie cu toate ca stiam de lege....iar la asociatia unde m-am inscris am destui prieteni,sub egida lor am participat la cateva activitati si actiuni,de aceea si la anul voi ramane in randul lor chiar daca permisele vor fi eliberate gratis...e optiunea mea!
    dar nu inteleg de ce te iei numai de mine....aaaaaaaaa poate ca-ti sunt prieten si stii ca nu ma pot supara pe tine....hai mai ca nu ma supar...chiar imi place ca ma mai bagi si pe mine-n seama !!!
    inca odata nea nae iti urez sarbatori fericite,la muti ani si un paste fericit alaturi de cei dragi!
    p.s ramine valabila treaba cu ieseala da?!!!

  • sall gedo- spune-mi pls. dak pe permisul pe care tocmai la-i luat , jos la rubrica asociatie , ce scrie ? cineva sustine k nu se mai dau permise fara a te asocia, stiu ca este un ordin in care se spune k se pot da permise fara sa te mai asociezi.ord.15 ,si k tocmai cineva din auzite de la o persoana bine inf. zice ca nu se mai dau ! sa se schimbe asa de repede legile ?
    ce zici aline ? paste fericit ! vb luni .

  • salutare!
    la galati eu am luat permisul direct de la anpa dupa ce in prealabil am platit o taxa de 30 ron la finante.imediat am fost cu el si la pol.de frontiera si am scos si pg-ul.astfel am economisit 30 ron fata de 630 ron cat trebuia sa dau la asociatia unde aveam permis (ajps galati).

  • da, facem o partida, aline .paste fericit !