Peste cu sos de ciuperci

Detalii

Porti 3
Timp 2

Descriere peste cu sos de ciuperci

Pestele se curata si se caleste cu ceapa tocata marunt.Cand incepe sa se ingalbeneasca se adauga vinul alb,doua cani de apa,putina sare si se lasa sa fiarba domol.Ciupercile curatate se inabuse in unt,cu sare si piper.Cand sunt gata se amesteca cu smantana.Se scoate pestele pe un platou,se decoreaza cu cateva ciuperci si se serveste cu sosul de ciuperci.

Ingrediente reteta

  • peste 1500 grame
  • unt 100 grame
  • ceapa 1 bucati
  • vin alb 125 mililitri
  • ciuperci 150 grame
  • sare,piper 5 grame
  • smantana 200 grame

peste cu sos de ciuperci : 6 comentarii

  • eu am un marker de la carp expert cam de 15 cm cu palete rosii in varf.se vede bine pana pe la 100-120 metri.dimineata de cum se crapa de ziua se si vede.

  • @intrebare...........la ce distanta se vad aceste markere?

  • da, ar fi si asta o solutie. problema e ca trebuie sa invarti manivela in sens invers

  • daca vrei sa masori poti folosi si nr. de ture de manvela, afli o tura cati cm. de fir ocupa si incepi sa mulinezi numarand turele pe care le inmultesti cu lungimea unei ture.

  • vizibilitatea ei sa fie buna si greutatea , astfel incat sa poti arunca cu ea destul de departe in anumite cazuri.

  • am vazut multe tipuri de plute de marcaj, pe langa grosimea ei de ce ar mai trebui sa tin cont.
    merci