Icrele se curata de pelite cu farculita si se pun intrun tifon strans si se toarna apa peste ele sa se spele. Se lasa sa se scurga de apa, se desface tifonul si se pun icrele intr-un castron, se aseaza pe un vas cu apa care fierbe, si se amesteca pana icrele se rosesc. Se iau de pe aburi si se bat cu felia de paine inmuiata in apa si cu uleiul adaugat treptat, pana se albesc. Se toaca fin ceapa, se amesteca cu icrele si cu zeama de lamaie , dupa gust. Se aranjeaza salata in salatiera si se garniseste cu masline.
Icrele se curata de pelite cu farculita si se pun intrun tifon strans si se toarna apa peste ele sa se spele. Se lasa sa se scurga de apa, se desface tifonul si se pun icrele intr-un castron, se aseaza pe un vas cu apa care fierbe, si se amesteca pana icrele se rosesc. Se iau de pe aburi si se bat cu felia de paine inmuiata in apa si cu uleiul adaugat treptat, pana se albesc. Se toaca fin ceapa, se amesteca cu icrele si cu zeama de lamaie , dupa gust. Se aranjeaza salata in salatiera si se garniseste cu masline.