Chiftele din peste

Detalii

Porti 6
Timp 20

Descriere chiftele din peste

Se trece pestele prin masina de tocat si se amesteca cu celelalte ingrediente atfel : mararul si patrunjelul taiat marunt , sarea si faina inclusiv cele doua oua . Se amesteca compozitia ff bine pana se obtine o pasta frumos mirositoare dar si placuta la vedere . Se fac din aceasta compozitie cocoloase de marimea unei mingi de pin-pong ( sau se turtesc ) si se pun la prajit in ulei incins . Se rumenescbine se scot pe un platou se servesc calde sau reci cu mamaliguta calda sau paine si cu gogosari , conopida . muraturi sau lamaie . Pofta buna !

Ingrediente reteta

  • peste dezosat 1000 grame
  • catei usturoi 5 bucati
  • oua 2 bucati
  • linguri faina alba 3 bucati
  • lingura sare 1 bucati
  • marar verde -fire 4 bucati
  • patrunjel verde - frunze 6 bucati

chiftele din peste : 0 comentarii

Nu exista comentarii