Balta Puiesti Vaslui

Locuri de pescuit detalii
Share
Daca are cineva informatii despre aceasta balta,am auzit ca ziua ar fi 25 lei si ca s-ar prinde caras frumos,rog sa posteze.Fire intinse.

Balta Puiesti Vaslui : 44 comentarii

  • stie careva daca s-a dezghetat iaul de la puiesti si daca s-a deschis pescuitul?

  • 0742 090743, asta e nr de telefon de la balta puiesti, ferma iana, nea costica. am vb azi la telefon si e inghetat, mi-a spus ca in 1-2 saptamani e gata de pescuit.

  • e inca inghetata in proportie de 75% , cica a fost gheata foarte groasa . de la 1 aprilie abia da drumul la pescuit.

  • chiar nimeni nu stie nr. de telefon ca si eu sunt interesat de o partida de pescuit daca s-a dezghetat si sa dat drumul la pescuit.
    stima.

  • stie cineva ceva de puiesti ? e dezghetata s-a inceput pescuitul?!

  • as dori un nr de telefon de la balta puiesti vaslui va multumesc.

  • a mai fost cineva recent la puiesti ?! se mai pescuieste ? sau s-a inschis,

  • mai e deschis sezonul de pescuit la puiesti ? ceva peste mai este?

  • am fost sambata 20.10.2012 cu 3 prieteni la aceasta balta .de la poarta am fost intampinati de d-nul portar care a incasat de la fiecare cate 50 ron si ne-a asigurat ca ,,puteti pescuii baieti in care balta vreti ca peste este in fiecare balta " . auzind cele relatate de sus numitul , am hotarat sa pescuim in prima balta din partea stanga cum intri in ferma . cand a inceput sa se lumineze afara am observat ca balta din mijloc era aproape secata si catva oameni din personalul de acolo o tot,,cernea" cu o plasa mare din toate partile si tot veneau masini care cumpara pestele .in prima faza ne-am bucurat ca era de rasu lumii, ca atunci cand am ajuns sa fi aruncat lansetele in balta aceea din mijloc , find intuneric si sub ,, indrumarile precise ''ale portarului , dar dupa ceva vreme incepeam sa realizam ca era ceva suspect si cu balta in care pescuiam noi. era deja 11 si din 4 cati eram plus inca vreo catva care se aflau langa noi, nu avusem nici barem o trasatura .am zis totusi sa ne urcam in masina si sa colindam putin baltile cu intentia sa gasim un loc unde s-a prins ceva , dar surpriza , era aceeasi treaba peste tot . asa ca ne-am resemnat si am ramas pana seara in acelasi loc sperand ca totusi norocul ne v-a surade , dar nu a fost asa . pana la urma ne-am convins ca a fost o teapa si ca pestele a fost scos din toate baltile .deci , ca si concluzie am scris ,,patania "mea cu intentia sa nu mai fie pacaliti si altii.

  • parker, nu ai avut agatzaturi in balta aia ? ca eu am lasat vreo 10 monturi la lanseta....am scos batzul si am luat vreo 5 kile caras palmas la vermusi...