Balta Puiesti Vaslui

Locuri de pescuit detalii
Share
Daca are cineva informatii despre aceasta balta,am auzit ca ziua ar fi 25 lei si ca s-ar prinde caras frumos,rog sa posteze.Fire intinse.

Balta Puiesti Vaslui : 44 comentarii

  • nu se mai merita sa te duci la puiesti....sa imputit si pestele ..... miroase a mil,are gust a mil.mergea cind era balta 1 cea cu stuf si prindeai cteno sila 6-7 kg.de cind a "mutat" pestele in balta 2 fiind si mult mai mica, miloasa si pe caldurile astea,oxigen putin neavind vegetatie sa si prins si foarte mult la inceput pestele sa rarit si imputit.dar cine vrea sa "participe" la construirea magazinului pe balta se poate duce........mai degraba incercati batile de mai sus 1-2 km cu 30 ron,poate e mai bun .

  • cand am vazut ca se comenteaza despre o noua balta aprox. aproape de galati, am crezut ca mai schimb peisajul!!! se pare , insa, ca toti proprietarii de balti cred ca l-au prins pe d-zeu de picior si-si pot bate joc de noi, oameni de buna credinta, care platim din greu pentru o pasiune foarte costisitoare.greu mai gasesti pe cinevaq care sa stie sa faca o afacere!!!

  • nu mai datzi bani fara chitantza fratzilor... ba frate cata nesimtzire la unele baltzi...nu stiu cum sa faca sa ia banu si sa nu prinzi nik.....

  • pentru pintea,cred ca ar fi bine sa-ti revizuiesti putin atitudinea fata de userii care mai scriu pe acest site.eu tot ce am scris despre balta puiesti este adevarat si eu am platit 100 ron pt o zi si o noapte asa ca toata lumea,am plecat cu ceva peste,si,cel mai important nu fac reclama baltii,nu sunt de acolo,nu induc lumea in eroare.numai bine la toti.

  • ps....puiesti = evaziune = inselaciune = minciuna....etc !!!

  • daca ar fi sa-mi intitulez comentariul l-as numi cu o tenta de pamflet " la pomu' laudat ...." deoarece dupa nenumarate "povesti" am simtit pe propria piele "adevarul pescaresc"!!data viitoare voi folosi scopolamina.
    am fost la puiesti pe data de 22.06.2011. la ora 5h am intrat pe poarta si imediat am fost intampinat de un domn "colorat"(poate de soare) care ne-a taxat fara chitanta cu cate 50 lei. apoi pe balta aglomerata de pescari dornici de inavutire am aflat ca in saptamana precedenta s-a prins peste frumos (caras, crap ..toti dadeau cifre de 20-30kg/persoana) ..insa desi era o zi frumoasa , vant 2-5m/s , toti erau sceptici in acel moment.
    scepticismul a devenit realitate , nimeni nu a plecat cu sacul!! apa curgea , deci "calugarul" lucra! si pestele depresurizat nu mai manca deloc , sau aproape deloc deoarece si eu si ceilalti in intervalul 5-12h am prins caras si cativa ciortani, toti frati de cruce la cca 200-300gr , cam 5-6kg /persoana !! in concluzie lasati sacul acasa fiindca minunea dureaza cam 3 zile!!

  • de mult ma tin sa va zic despre aceasta ''balta''de la puiesti
    am fost acum 3 saptamani cu 2 baieti,unu era sofer,celalant la pierdut vremea amundoi fara scule,eu am avut 3 lansete si o undita.nu mai zic ca deabea ne-a lasat sa intram cu un milion nenorocitu ala de paznic.
    a vrut 1,5 mil, ca suntem 3 persoane ,explicandu-i ca numai eu am scule i-am si aratat el nimic 3 oameni 150 ron.tinand cont ca am parcurs 100 km i-am dat un mil.
    nu am prins decat 6 carasi ,si nu numai eu ci pe toata balta numai caras a prins lumea,a plouat si nu au mai putut sa iasa cu masinile de pe dig.
    nici cu tractoru nu a vrut sa vina sa-i scoata.
    vorbesc de balta de langa asfalt ce-a cu dig care desparte apa in doua. deci e japca pe fatza.ce m-am mai enervat atunci.......te duci la 100 km pt cativa carasei amarati la 100-200 gr si nenorocitii au cerut si 100 ron cu ''indulgenta'' sa zicem asa...
    tot ce vedeti care au scris ca au prins peste acolo,sunt chear ei, de pe balta, sa duca lumea in eroare,sa ne i-a banii.e mare pacaleala.......

  • asta cu 50 e balta.am mai vb cu cineva care a fost caras la greu si un singur cten mai competent.

  • cata2theworld pana la urma tot despre balta care vb eu e vb :))) e singura cu 50 ron ... daca mergi mai sus de asta am auzit ca ar mai fii niste balti cu 30 de ron ....
    fire-ntrinse

  • sal.prieteni.pt micu,drumul de la bacau spre vaslui pana sa faci dreapta spre barlad e criminal,dezastru,dar dupa, arata minunat si liber.am fost eu sambata trecuta.nu am prins nimic mai mare de 1,2 kg.la viermisor sau rama iei doar carasel,e distractiv ca te poti juca si cu undita.daca vrei ceva mai mare incearca sa arunci mai departe,si ceva porumb sau pelete in carlig.numai bine la toti.