Balta Salcuta

Pescuit Sportiv
Share
Salut baieti! Vreau sa ies la o partida de pescuit la crap si nu stiu unde sa merg.Imi dati un sfat(balta,momeala,taxa).Lozova am inteles ca este praf,la fel si Movileni,Blasova.
Stiti ceva de Salcuta????Nu am fost niciodata...

Balta Salcuta : 28 comentarii

  • ai dreptate! prin natura lucrurilor, am putut pescui pe mai toate baltile private din zona.nici una nu merita banii !iar ce a facut patronul de la salcuta e incalificabil! sunt de acord cu puiut; un dril frumos se poate face la orice tip de peste. iar mie imi place f.mult obleteala, caraseala si spiningul.de aceea imi permit sa va dau un sfat(mai ales galatenilor):mai aveti rabdare un pic!!! daca totusi vreti sa iesiti, o locatie buna este balta movileni:taxa 50ron, acces usor(100m de la sosea),toate speciile de peste(inclusiv obleti cu "par la fund"),aproape de galati(5km), femeile si copiii nu platesc,nea costica este amabil etc.din cate stiu, asta toamna au adus cateva tone de caras din malina si ceva ciortani.

  • alec..ori are 2kg ori are 3 kg..un crap toata ziua tie ti se pare a fi balta buna de pescuit ptr taxele care le pun> ? tie iti da mana sa te duci noaptea sa dai 150 ..ca din catestiu eu crapu trage bine noaptea..si unde este acel cosas , acel crap..de acu 3 ani care tragea la un sfert de ora si prindea toata lumea nu unu singur amarat..la 500 de lansete.?patronii de acolo au vazut ca vine lumea multa la balta si sau cam jmekerit ca sambata a fost taxa 40 de lei iar duminik peste noapte s-a facut 60 de lei..sa faca si ei un program ca tot omu si sa arate video populare ca toate baltile care se respecta!!!!

  • buna seara ma numesc daniel È

  • eu sincer am doar cateva partide la activ pe balti private si le numar numai pe degetele de la o singura mana !
    nu-mi place sa pescuiesc pe carpodroame dar acum ..cum sunt limitat din cauza apelor mari si a prohibitiei..pur si simplu sunt in sevraj chiar daca am sa fac o mica gaura in buget, vreau un drill ''de caras'' (crap de balta).. ca sa simt ca-i crap, trebuie sa aiba peste 5 kg..ca sa echivaleze cu unul de 1.5 kg de rau..ma intelegeti voi..
    asa ca..nu ramane decat sa platim senzatia ! eu nu o fac decat o data la cativa ani !

  • domnilor,sunt incintat de drilul la varga(super) reusit de pescarul din filmuletul de mai sus.de trei ori felicitari.si acum doresc sa va spun ca tot ce se intimpla cu jecmaneala de pe baltile private,este vina in proportie de 90% a pescarilor sportivi care in nebunia asta care s-a creat cu marea captura,crap,crap si iara crap(cu senzori) cu care sa te filmezi ca vezi doamne ce mare pescar esti ca dai intr-o cada unde crapii sunt morti de foame, au uitat efectiv ca mai exista si alte specii de pesti,lucru pe care il speculeaza din plin administratorii baltilor private.pai hai sa ne uitam putin in afara sa vedem la fel de multe partide de platica sau oblete,sau alte specii de dimensiuni mici si medii ca si la crap.nu am auzit pe nimeni sa-l intrebe pe un patron de balta daca are oblete in balta respectiva pentru un pescuit de viteza,caras sau platica,fara crap,si cit este pretul pentru o partida.va spun sigur ca cel ce va intreba un patron despre acest lucru va-fi considerat un ciudat,pentru ca lui trebuie sa-i platesti pentru cei zece crapi din balta . la un pescuit de oblete cu fire extrem de subtiri drilul cred ca este mai incitant ca si la crap cind suna senzorul ca ti-a prins pestele sa te duci sa-l tragi afara.pescuitul la caras ,la platica ,pe culisanta,fixa, feeder, etc este mai mult decit incintator si-ti poate oferii clipe de neuitat.ce sa o mai lungesc,atita timp cit pe o balta administratorul declara ca tine crap,pescuitul si la crap si la orice alta specie pe acea balta v-a fi suprataxat,exemplu dat in postarea lui sp 33dy85.tipic romanesc;lucru amestecat pute a kkt...va spun aceste lucruri, un pescar inrait de crap pe ape salbatice, prin anii '90 ,care acum a ajuns la concluzia ca si,micutul oblete ofera senzatii la fel de frumoase.da daca va da banii afara din casa,nu fiti zgirciti si dati din ei si prpopietarilor de balti private pentru prinderea unuia din cei zece crapi din balta lor. fir intins si multa sanatate

  • un clip de acum cativa ani...

    http://www.youtube.com/watch?v=dcz9ygtr6ve

  • asteptam sa ne aratati la emisiunea de pe rtv ca aceea balta inca mai are crap foarte mult. si eu sunt de parere ca nu se merita sa cheltui atatia bani pt 5 kg de caras, mi se pare absurd...daca as prinde 5-6 crapi (2-3) kg da...pastrez 2 restul ii eliberez asa da s-ar merita investitia pentru ca am parte de distractie...dar pt cativa carasei amarati nu se merita...

  • marius, cu taxele ai mare dreptate!!! despre crap, raman la parerea mea. timpul va da dreptate unuia din noi.

  • te salut lmarius2k, te-am vazut pe bac duminica ! mi-am dat seama ca ai fost intr-acolo ! nu mi-am permis sa te deranjez, erai cu baietii si personal nu ne stim, doar din poze te-am recunoscut !

  • alec...ceea ce spune sp33dy85 este adevarat...prietenul tau s-a numar printre norocosi...noi am pescuit cu 8 lansete plantate si nu am avut o trasatura toata ziua...inainte crede-ma ca prindeam si noi crap si stim sa pescuim(montura leadcore,forfac 10-15,ace de 6,boabe flotante(2-3 pe fir de par)...din cate am auzit la sf. sezonului trecut au mutat crapul mare in balta ptr. reproducere si dupa prohibitie l-ar baga inapoi.prietenul tau probabil a prins din ce a mai ramas :)

    dar taxele sunt ametitoare per/total.