Balta Salcuta

Pescuit Sportiv
Share
Salut baieti! Vreau sa ies la o partida de pescuit la crap si nu stiu unde sa merg.Imi dati un sfat(balta,momeala,taxa).Lozova am inteles ca este praf,la fel si Movileni,Blasova.
Stiti ceva de Salcuta????Nu am fost niciodata...

Balta Salcuta : 28 comentarii

  • crapii-basme- la salcuta??? cine ti-a spus aceste basme?(inainte de culcare?).balta are crap la greu. problema este:stii sa-l prinzi? ieri , amicul meu a luat un crap de 2,3kg la bat!!! restul, chiar ca sunt basme!!!

  • pentru toti amatorii de pescuit la crap.tin sa le aduc la cunostina detalii pentru balta salcuta de la i.c bratianu: noile reguli pe 2013 program de la 7-19,
    taxarea: 60lei/pers; nadirea cu nava model 30lei/zi; pescuit nocturn-150lei/noapte; taxa masina -50lei/zi; taxa de agrement-10lei/zi; taxa cort 100lei/zi.
    fiecare pescar are dreptul de a fi insotit de o persoana, restul vor plati taxa de agrement.
    pescuitul se face cu 3 undite sau o lanseta si doua undite..cu un carlig pe fir.
    cat despre peste ..e caras frumos ce-i adevarat..restu de crapii ce erau odata si cosasii la 2-5kg..au devenit basme..deci pentru toti doritorii care considera ca 1kg de caras costa 60(taxa pescuit) + 50(masina)+40(bacu)+celelalte cheltuieli marunte se merita.... eu va urez fir intins!!!!!!!!!!!

  • pescaromy ce tip de montura ai folosit pentru crap?

  • am pescuit plantat la crap,nada porumb,grau,canepa fierte iar la caras am nadit cu nada maros pe momitor si in carlig,viermusi si rame rosii.sa prins si la bat de 5-6m caras dar si un ciortan la kil

  • perscaromy,la ce ai dat?la batz,sau lanseta?la ce distanta ai dat?ce nada ai folosit?ms

  • balta are potential,e amenajata frumos,acuma 2 saptamani tragea carasul ,cel mai mic cat palma si ciortan pana in 2kg ,dar nadit bine.la prima iesire pe aceasta balta am fost multumit.taxa este 40lei

  • m-ar interesa si pe mine cateva detalii despre aceasta balta care e amabil sa le zica...sau cine a fost recent

  • informatii false de la pescari de weekend!, iti spun ca daca stii cum sa pescuiesti prinzi peste frumos pe movileni!, eu unul am prins, de salcuta am azuit ca merge carasul, si de la cineva ca merge si crapul(dar baietii plantau cu barcuta)