Delta Dunarii 2010

Locuri de pescuit detalii
Share
Dupa atatea ploi,viituri,coduri de toate culorile,oare noi cei care iubim pescuitul si DD vom mai putea ajunge cu autoturismele in delta la Partizani,Chilia-Veche,Gorgova,?......

Delta Dunarii 2010 : 43 comentarii

  • multumesc ptr raspuns.
    sa integ ca pot ajunge cu masina pina la dunare?
    nu am fost niciodata acolo si nu stiu locul,ma puteti ajuta cu informatii?

  • murighiol dunavat a fost asfaltat si mai au bagat piatra de la murighiol pe dig spre cherhana coltul cu sf ghe

  • salut tuturor,
    au asfaltat murighiol-dunavat? a fost de curind cineva acolo?

  • sal,eu vreau sa merg undeva pe la inceputul lui septembrie.pana atunci poate o merge cineva prin zona aia,vulturu-gorgova sa aflam cum se prezinta drumurile.
    daca nu reusesc sa aflu ceva,imi fac tabara tot pe dunarea veche in locurile care le stiu de ani de zile,ca anul trecut n-am reusit decat sa ies din sat cat a tinut drumul de piatra mai departe nu m-am riscat ca se intorceau cu jeep-uri si-mi spuneau nici sa nu incerc mai departe ca-i jale

  • @lulufece-sall lulu pana in octombrie nu am cum sa ajung!de vorbit pe mess mai greu ca nu prea am loc de "trupa" de acasa!!!!(ai mei copii)!!iar cu programul meu de lucru(nu zic munca ca munca-i ptr animale)e mai greu!dar poate ne logam odata s-odata!daca nu eu impreuna cu mai multi prieteni pe 01.10.2010 plecam spre dd!(aviz amatorilor,mai ales in vederea lui lucasmarcus!!!!!!!!!)

  • sal speed.cand vre sa mergi la gorgova?sa-mi spui si mie cum este drumul
    am sa-ti mai dau cate un buzz pe mess

  • @fisher man-si eu tot la posta o las de obicei!multumesc mult ptr informatii,eu iesirea in delta am planificat-o in oct,sper ca pana atunci sa nu mai fie "mlastini" pe "autostrada" spre vulturul,gorgova!anul asta vreau sa merg pana in zona gorgova cu auto!

  • sped_66_al,ieri am venit de la vulturul(maliuc),eu am lasat masina in tulcea,de obicei asa fac,drumul ce sa zic...la vulturul se poate ajunge cu masina(un prieten de-al meu din buzau a venit cu masina, o dacia 1300 veche),dar se poate merge doar pina la cimitirul din vulturul,apoi spre gorgova, nu am fost,dar am vazut multe portiuni cu mlastini,cum a iesit apa,(inspre gorgova),din vapor,la partizani drumul arata acceptabil,ca si in anul trecut,am vazut masini la partizani,eu unul prefer sa las masina la tulcea indiferent cum este drumul,la posta din tulcea va intelegeti cu paznicul,si este in siguranta(paza non-stop).

  • buna dimineata astept vesti de la colegii pescari care au fost in dd indiferent de locatie ...vreau sa merg in ultima saptamana din august ...am echipa facuta am fost impreuna de 4ani numai la dunavat murighiol .fire intinse multumesc...

  • salut
    ma intereseaza si pe mine daca a fost cineva sau planuieste sa mearga in zona pardina-tatanir. ma intereseaza daca e rupt rau drumul..daca mai merge cu auto..fire zbuciumate..!!!