Delta Dunarii 2010

Locuri de pescuit detalii
Share
Dupa atatea ploi,viituri,coduri de toate culorile,oare noi cei care iubim pescuitul si DD vom mai putea ajunge cu autoturismele in delta la Partizani,Chilia-Veche,Gorgova,?......

Delta Dunarii 2010 : 43 comentarii

  • @fisher man:te rog sa-mi zici si mie cand te intorci cum este drumul de la bac pana la vulturul,daca inundatiile recente l-au afectat (cu toate ca dunarea nu a trecut de dig in zona,pe drum d-au carat tone de nisip ptr inaltarea digului in zona partizani-vulturul)

  • salutare la toti impatimitii pescuitului sportiv. am fost in delta, pe bratul sf. gheorghe - mahmudia, in weekendul trecut si am aruncat cateva lansete la adanc. rama neagra, coropisnita si pestisor viu. rezultat: nici o trasatura. am incercat mai in mal la 2 metri la rama neagra si am prins cativa pesti: 2 ciortanici (palmase), bibani frumosi si omniprezentul guvid. captura eliberata bineanteles.
    s-a prins bine stiuca pe ghioluri (gorgovat, gorgova).
    peste doua saptamani ma duc iar sa mai incerc tot in zona mahmudia (acolo merg de 15 ani). va tin la curent!
    fire zbuciumate la toti!

  • stefan pescaru,ai fost in delta,sau acum mergi(sapt asta)? in caz contrar te anunt eu de locuri de campare,in zona vulturul-maliuc,. eu plec noaptea de 23 spre 24,la vulturul -maliuc,vreo saptamana si revin cu informatii si poze. fir intins tuturor!!

  • mergem alin dar eu vreau sa plec sap care vine pe miercuri-joi sa stau 5-6 zile asta daca se poate campa ,daca nu merg in zona la mine ,mam cam saturat de balti anul asta si fir intins si inca o data la multi ani

  • cezarica ai rabdare,apele au scazut dar pe unde au intrat tot mari sunt....!!!de mers sper ca vei merge cu noi in septembrie!!si-ti arat eu la locuri de campareeeee...........!!!!!!!!!

  • chiar nimeni nu stie nimic,acum a scazut si apele

  • o rugaminte la cine stie la sigur vreau sa fac o excapada de 5-6 zile ,eu am f pe la mine prin zona dar as vrea sa stiu daca pot campa cu cortul in delta si unde traseu ect ms si fire intinse

  • am auzit ca dunarea este foarte mare si multe zone din delta sunt inundate, dar si ca pestele trage foarte bine. chiar daca nu se poate intra cu masina, 2-3 zile cu o barca se poate merge. si oricum am auzit ca se opresc ploile si dunarea este in scadere.

  • cine john?eu? nu corneone,simplu puya ca celalalt e ascuns
    multumim de info sanyk
    deci pescari aveti si pareri avizate in afara de ce am postat eu(iar eu am scris din propria experienta)
    ati vazut si azi ce a facut dunarea pe la ceatalchioi?si inca nu a ajns varful viiturii
    apoi tineti cont de prut care vine imens din ucraina

  • va salut si scuzati-ma dar va pot ajuta cu informati in zona murghiol- gura dranov. in zona respectiva am studiu de pescuit pa 5 ani si: 1. nu se poate pescui in conditi de mal uscat decit dupa cota de 200 galati si atunci la vale de murghiol nu se poate intra de la dig cu masina decit in citeva locuri. 2.scazamiuntul daca este puternic pestele nu va bate malul sau fundul din cauza ca fiind scaderea de nivel rapida va avea ruperi de burueni si miluri , curenti puternici pe canalele ce se scurg in dunare (perivolofca)de ex. 3. prognozez dupa parerea mea ca zona v-a da roade dupa 15 septembria ( cota tulcea 120-80cm )in scadere usoara. 4. datorita ca anul acesta apa in baltile si lacul razim nu se va strica pestele chiar daca apa se incalzeste excesiv v-a sta pe loc si nu v-a cauta racoarea gropanelor din dunare. 5. foiala de barci din zona a facut instinct pestelui de-a nu trage in zilele de simbata si duminica mai ales la gura dunavatului (pescuesc de cel putin 20 de ani la km 54 in fiacare vara 2 luni)