E-mail pt BOC !

Asociati pescuit sportiv
Share
acum pt ca exista e-amilul premierului dat publicului, poate ar fi bine sa-l invadam pe premier cu mii de e-mailui cu sesizarea braconajului ,atit electric care duce la distrugerea faunei si a acvaculturii cit si a braconajului practicat , poate vazind asa din greseala ,k sigur nu baga in seama mai nic. din doleantele oamenilor . poate cat va mai exista ca si premier va visa intr-o noapte ca mii de pescari i-au trimis e-mailuri cu aceste sesizari . ...poate da D-zeu sa faca ceva bun .

E-mail pt BOC ! : 37 comentarii

  • iar daca oun aps,apc,apa...etc are in administrare un luciu de apa si face dovada ca a populat si ca ecologizeaza si ca......etc,poate institui taxa ptr pescuit.....deocamdata intre cateva asociatii exista un protocol de reciprocitate!!!!nu stiu cum sta treaba cu cei care si-au luat permisele anpa la "liber"....normal ar fi fara taxa....dar cate-s normale in tara asta?

  • @cata2the world : in primul rand informeaza-te!cu permisul anpa(cel fara asociere) pescuiesti pe toate apele neconcesionate.daca te duci de ex. pe o balta privata tu, cu permisul anpa in buzunar poti pescui doar contra unei taxe pe care o platesc si ceilalti pescari care au sau nu permis la fel ca si tine!
    informeaza-te bine inainte sa mergi pe balata pentru ca te fac organele de control(pe apele neconcesionate) de nu te vezi...
    fire intinse!

  • daca este ptr puncte(1 punct topic-ul)......hai sa vorbim de aceeia care posteaza retete de bucatarie cu nemiluita,capturi prinse in cincinalul 1980-1985....retete de nada de care nimeni nu a auzit si pe care daca le folosesti prinzi orice numai peste nu.......
    sa vorbim de puncte domnilor daca vreti si fara suparare vin si cu exemple concrete....asa ca nu mai faceti pe moralistii ca deveniti off-topic .... si dam in polemica si jigniri lucruri care nu-si au rostul,iar regulamentul site-ului nu ne permite!!!....nu va convine nu cititi,ignorati topicul si treaba se rezolva de la sine!!!!!
    in locul admin as puncta doar capturile cu datasi ora,iar data de pe poza sa nu fie mai "batrina" de trei luni...iar retetele de bucatarie si de nade nu le-as puncta de loc! si iar am fi 100-200 de insi care am posta (ma vad silit sa ma repet :anul trecut am semnat petitia impotriva asocierii aprox 560 insi ,iar pe site-se dadeau premii-erau aproape 950 de participanti........e ce ziceti de asta?).....!???

  • si la ce te ajuta permisele fara asociere daca au voie sa iti ceara taxa cand te duci pe balta sau portiunea de rau a unei asociatii?

  • pt , carcotasi ; daca nu se duceau adevarate lupte cu petitii si sesizari impotriva asocierii la madr . ministrul tabara nu dadea ordinul 15/20-01-2011privind eliberarea permiselor de pescuit fara asociere . ceea ce scrie clar in constitutia romaniei ca asocierea este libera . asa cum braconajul este interzis . dar...... carcotasi!!!

  • atunci de ce te irita asa de mult acest topic , deschide si tu un topic interesant . nu mai fa pe carcotasul ca nu team suparat cu nimic .am 40 de ani de pescuit , ma-m nascut cu buricul in apa de balta . , din adevarati piscicultori .pescuiesc de la 5 ani de cand se pescuia la cotete.. ,dar nu de pasari . am postat degeaba , bag seama ca unii nu inteleg nic.

  • da baboier asa este eu sint cu braconieri ai dreptate ,cati ani ai baboier asa de curiozitate?frumos ai vorbit un adevarat erou asa sigur o sa combatem braconajul cu mail-uri la politicieni parca te si vad in fruntea noastra cu un steag in mana printre gloante sus pe un morman de cadavre de braconieri....6 topicuri in 5 zile o fi pentru puncte?..

  • pescarii sunt mai rau ca femeile frate.aici nu exista topic sa nu-i convina unuia ceva sau ca...de ce e facut topicul ala.parerea mea e simpla : nu va place denumirea topicului,subiectul--nu-l deschideti,nu participati la dezbatere.atata invidie n-am putut sa vad.altii rup norma cu articole gen "copy+paste" si nu-i mai doare capul de puncte.
    site-ul asta e ca un ziar : citesti ce te intereseaza si nu-i nimeni obligat sa posteze ceva ce intereseaza pe toata lumea...pentru ca si atunci ar fi carcotasi.:))
    fire intinse!!!

  • la cine te referi diesel!?

  • in primul rand cand o sa inveti sa scrii atunci sa postezi aici si pana atunci nu mai scrie cum scriu pustii pe "mirc" sau altundeva deoarece noi nu stim sa citim prescurtat sau intrerupt din cauza ca iti este tie foame sau lene.
    in al doilea rand cine deschide un subiect (topic)il deschide cu un folos sau de nevoie pentru a afla informatii necesare pescuitului.
    in al treilea rand cine vrea sa adune puncte o poate face fara a face politica sau polemica (e o mare diferenta).
    si in ultimul rand cine are vreo frustrare sau e nemultumit ca nu a castigat ceva vreodata "sufera de fiinta lui" asa ca tine.