E-mail pt BOC !

Asociati pescuit sportiv
Share
acum pt ca exista e-amilul premierului dat publicului, poate ar fi bine sa-l invadam pe premier cu mii de e-mailui cu sesizarea braconajului ,atit electric care duce la distrugerea faunei si a acvaculturii cit si a braconajului practicat , poate vazind asa din greseala ,k sigur nu baga in seama mai nic. din doleantele oamenilor . poate cat va mai exista ca si premier va visa intr-o noapte ca mii de pescari i-au trimis e-mailuri cu aceste sesizari . ...poate da D-zeu sa faca ceva bun .

E-mail pt BOC ! : 37 comentarii

  • ioanca: absolut corect! aceiasi opinie o am si eu...macar daca aceste topicuri ar avea si o continuitate nu 4-5 raspunsuri ai apoi pa...

  • lasa-i frate de_moon sa posteze ei pentru puncte , cine vrea sa dea detalii despre pescuit o face ; cine nu , sa adune puncte cu retete de mancare si altele.eu unul nu am facut nici o iesire pana acum.cand o sa plec la pescuit am sa dau toate informatiile posibile pentru toata lumea.probabil , din ce am observat eu , cei mai putin initiati in tainele pescuitului posteaza, restul , veteranii, tin secret pentru ei de parca eu din c-lung ma duc la peste la timisoara sau la satu mare.asta e , asa suntem noi romanii.fire intinse la toti.

  • fal..fal asa i sa falfaie lu boc de braconaj.. cat despre topic este cred eu pentru puncte...
    cand postam si noi cate un topic care ne intereseaza si pe noi nu posteaza nimeni nimic ca doar nu primesc puncte daca dau solutii la "prapaditi"
    sincer era mai bine fara premierea aceea care tine cont de numarul de puncte.. daca se face premiere macar sa se faca pe calitatea postului nu pe numarul lor... sa nu intru in polemici ma opresc ca de spus ar fi multe... am fost la pescuit ..o sa ma mai duc dar de postat n-am sa mai postez nimic ce am facut sau altceva ca vad ca n-are rost..

  • atitudinea conteaza de multe ori, nu delasarea, asa k......!este de ajuns k unul sa fie impotriva si gata si altul,altii intotdeauna am fost si vom fi noi . nu vine nimeni sa ne faca ordine, din afara , si asa suntem de rasul curcilor . dam numai inapoi. aplaudam k si pinguinii unii . cine este tare a-si spune si a-si sustine cu tarie dreptatea, pina la capat ...

  • poate tu esti cu braconierii maximilianos, ce vezi rau in asa ceva decat nimic . este parerea ta ca este postat aiurea ,nu pun la indoiala cunostintele altora dar nici nu contrazic .caut in tot deauna ceva constructiv. nu te-am obligat sa participi . asa k ....!

  • exact, poti sa-i trimiti cate mail-uri vrei ca tot o sa ramana fara raspuns, ba mai mult, crezi ca mai are acea adresa de mail? pun pariu ca si-a schimbat-o a doua zi. i s-a blocat de cate mail-uri a primit cu urari de "bine". parca mai zicea cineva ca aici nu-i otv sau realitatea sa facem politica. lasa-i pe altii sa-si bata capul cu ea.

  • baboier nu ai obosit tata cu atatea topicuri aiurea deschise ?ai plan de realizat sau ce ?trimitei lui boc mail cu sesizari referitoare la braconaj ,sa vezi ce nu o sa mai poata dormi el de grija ,sau mai bine trimitel pe hartie ca sa al pota si folosi...