interzicerea corturilor in delta dunarii

Pescuit Sportiv
Share
ce parere aveti frati pescari de -glorioasa si luminata- initiativa de anul acesta a arbdd de a interzice corturile pe intreg teritoriul deltei dunarii si de a ne obliga sa campam in cele - doar- trei campinguri autorizate pe tot cuprinsul celor 500000 de hectare ale deltei??

interzicerea corturilor in delta dunarii : 59 comentarii

  • nu am auzit de asa ceva ....sincer pe 15.09.2010 am venit din delta de la mila 23 unde erau chiar foarte multi cu corturi...deci nu le-a interzis nimeni,mergeti cu incredere...

  • eu cred ca 98% dintre noi pescarii iubesc natura si curatenia din spatiul de pescuit ,campare.nimeni nu ma poate obliga pe teritoriul romaniei cand sunt la pescuit si incepe sa ploua sa nu ridic cortul,umbrela.restul este interes, platesti taxe si iar taxe

  • pt. speed_66 - da aveti ceva drum de facut , dar este o zona foarte frumoasa si cu potential piscicol deosebit.de la stipoc puteti veni pe lacul ligheanca sau pe canalul de legatura a lacului cu dunarea care este o zona excelenta pt. stiuca si biban mare ( exemplare cum nu vezi decat la tv.), sau la mila 23 pe dunare (la stalpii de tensiune)pt caras mare , sau la intersectia canalului olguta cu dunarea pt. crap , somn , si salau . fire intinse , drum bun si timp frumos

  • am uitat sa spun ca gunoiul il car pana acasa in masina.

  • eu cand plec de la locul de pescuit strang totul intr-o punga de plastic(imposibil sa nu i-mi ramana goala),totul dureaza max.2 min.,asa ma simt cu constiinta impacata.de multe ori chiar si sotia ma boscorodea ca trebuia sa plecam cu masina de pe loc,dar eu nu si nu.

  • @catalin-o sa incerc pe stipoc sau pe litcov!!si fara sa ma laud printre multele lucruri pe care le"car" dupa mine in dd,niciodata nu-mi lipsesc sacii de plastic ptr gunoi!!!!pe care-l las "amintire" in tulcea!!si sper ca majoritatea celor dintre noi sa procedeze la fel!fire-ntinse si tie si de ce nu astept noi informatii!

  • speed_66- la mila 23 la intersectia canalului heracle cu dunarea veche este un loc de campare autorizat, si pe canalul catavaia , si pe sontea erau asemenea locuri, dar trebuie vazut ca nu cumva sa fie in zona vreunui mogul local.pe canalul sulina la gorgova si la crisan mai poti gasi loc pt. corturi. referitor la remarcile tale astia suntem , ne place sa dam exemple ( c&r , nr. lansete, asai la ei si la noi nu),dar nu facem nimic pt. a ne fi si noua bine ( curat la locul de pescuit , si multe altele). stii ca pescarii sunt uneori carcotasi , asta este si din pacate mai avem mult pana departe. sa auzim de bine si fire intinse.

  • @catalin-multumesc mult ptr informatie!!....dar sti ce ma mira cel mai mult.....?ca multi intreaba ,comenteaza ,etc dar cand e vorba sa dea o informatie nimeni nu mai stie nimic....!aaaaa daca intrebi de o reteta culinara sigur o sa afli si cel mai mic detaliu.....!!!!asta de ,din "club" de pescuit o sa ajungem maestrii bucatari!!!!!!!!si nu o spun cu rautate ci cu ciuda.....chiar printre noi,nimeni in ultima perioada nu a mai fost in delta?oare majoritatea am uitat sa pescuim pe dunare si in dd?oare am uitat placerea pescuitului in natura nu pe baltile private?

  • atata timp cat pui cortul pe terenul statului ( no man*s land) nu este nici o problema . altfel stau lucrurile daca te asezi pe un teren unde strici socotelile boierilor .atentie si fire intinse .

  • observ ca se deviaza de la subiect....!chiar nimeni nu a fost si nu s-a campat in dd? binenteles nu la camping-uri!!!!! poate ne lumineaza si pe noi daca putem sau nu campa si sta linistiti....! si binenteles locurile respective.....