interzicerea corturilor in delta dunarii

Pescuit Sportiv
Share
ce parere aveti frati pescari de -glorioasa si luminata- initiativa de anul acesta a arbdd de a interzice corturile pe intreg teritoriul deltei dunarii si de a ne obliga sa campam in cele - doar- trei campinguri autorizate pe tot cuprinsul celor 500000 de hectare ale deltei??

interzicerea corturilor in delta dunarii : 59 comentarii

  • eu am facut un protest la arbdd pe situl oficial,am mentionat ca activitatea de turism prin pescuit sportiv nu se poate desfasura in conditiile in care esti obligat sa campezi numai in locuri autorizate.am cerut raspuns scris la adresa de acasa.ma gandesc sa marg la asociatie si sa facem si acolo un protest scris.

  • nu sunt de acord.eu nu pot pescui din camping.si caa sa ma plimb de colo- colo cred ca ar fi pierdere de vreme.daca as nadi un loc si a doua zi as gasi acolo ocupat?.daca...as fi de acord daca interdictia ar fi valabila numai pentru turisti.

  • decat sa va contrati pe aceasta tema,mai bine intrati pe site-ul arbdd si ve-ti vedea ca din anii '70 erau clar delimitate locurile unde se pot pune corturile,se poate campa....!iar daca cu adevarat se va interzice camparea in dd acest lucru se va face tot datorita noua pescarilor-turisti si a localnicilor ,deci a tuturor care nu stim sa respectam natura.....!

  • este f. corect ce spuneti domnilor, atit timp cit asta ar fi fost scopul autoritatilor, dar cind situatia deltei este asa de obscura cu atitea concesiuni peste concesiuni inclusiv a zomelor de frontiera de stat a romaniei- ceea ce cred ca este o premiera mondiala,apropo-date unor onerosi oameni de afaceri care nu fac altceva decit sa suga din fondul piscicol al deltei fara a pune un pui de peste inapoi, imi permit sa am rezerve mari in privinta scopului acestei masuri. apropo pt cei nesimtiti care isi pun amprenta asupra locurilor unde au campat exista deja legi in vigoare.. altfel spus haideti sa interzicem si mersul pe strada pt ca romanul scuipa pe jos, arunca tigarile pe jos, sa interzicem si circulatia masinilor si avioanelor in romania pt ca polueaza.......etc

  • teoelrumano don_b bine zis ...

  • sincer ai dreptate teoelrumano...parca nu mi se pare corect sa nu poti campa in delta, dar cand merg aici la noi pe malul timisului si vad ce ramane dupa niste pescari ce au stat cu cortul o saptamana imi vine sa inebunesc.stiu ca nu ar trebui sa sufere toti pt niste imbecili inumani care fac praf mediul in care intra dar cam asa este la noi, si dupa o saptamana de campare gasesti zeci de doze de bere si sute de pungi..........
    asa ca mi se pare normal ca in minunata noastra delta(ar trebui sa fie minunata dar cele cateva zeci de doze x cateva sute de corturi intrun anumit timp nu o mai fac asa minunata)sa se interzica total camparea,in afara de locurile special amenjate.

    cu adevarat o actiune de laudat.mai sa interzica pescuitul excesiv(industrial-legal=setci si alte cele interzise de fapt)si poate o sa merg si eu in delta avand incredere ca o sa pot si eu prinde cativa crapi.

  • este o intiativa foarte buna! an nici o tara europeana nu te lasa sa instalezi cortul asa unde are fiecare chef, si nu mai vorbim de ce ramane an urma lor dupa o perioada de campare. ca sunt putine campinguri, asta este alta poveste, dar initiativa este de laudat!!

  • intra pe site-ul arbdd la noutati si informare de presa sa vezi ce au postat jegoshii ca ar trebui sa-i bombardam cu e_mailuri pana li s-or bloca serverele

  • nu am auzit de asa ceva... dar daca este adevarat este o tampenie!