La multi ani Romanie !

Blog pescar
Share
Multi suntem, nu tocmai bine ,spiritul de roman dainuie in noi pentru tara noastra .La multi ani tuturor pescarilor cat si administratorului ,sanatate !

La multi ani Romanie ! : 41 comentarii

  • max,poate si din cauza asta s-a ales praful de tara asta,nu mai avem coloana vertebrala...nu mai putem sta drepti...nu mai suntem mandrii de noi...de ceea ce suntem!

  • :)))))))) mda

  • ultras...lasa-i sa stea acolo, ca cei care nu sant buni de nimc acolo, nu sant pe nicaieri. avem deja prea multzi pe aici care ne-au creat imaginea de cacat pe care o avem romanii an lume.pentru astia ar trebuii sa se anchida granitzele, sa fie tzinutzi acolo ca pe timpurile de dinainte, sa iasa afara doar cine face cinste neamului romanesc!

  • @maxymilian : ...cu tot respectul...granitele sunt deschise,nu te tine nimeni cu forta aici sa te vaiti!

  • is mandru cas roman ca stra stra nepoti mei o sa lucre ca booii la car sa scoata tara asta frumoasa de romaniaa din asa numita criza la care sa vezi cat de frumoasa e iti trebuie bani la care baieti grei iti tau totul din vina unor care nu au ce cauta unde is si lipsa de frofesionalism sa traitii bine ' ! nu cas mandru :)) dac' voi ziceti ca santeti mandri uite eu nu pot zice ca la atata bine cat am in romania nu pot :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  • @ultras@teoelrumano-in concluzie,sunteti mandrii ca sunteti romani!pe teo il roade si supara parsivismul si (poate nu scriu academic)lingaismul unora ajunsi pe meleaguri spaniole care s-ar f...-n cu. ptr a fi mai bine vazuti de sefi(culmea sefii-s tot romani)-stiu din sursa sigura teo ca ai dreptate-,iar pe fratele costel l-a durut rau de ceeace a zis teo!l-a durut de romania!sunt alaturi de voi si de cristi(chitidinu) si pe zi ce trece ,cand vad atata rautate la adresa noastra si a tarii noastre,mai rau ma intarat si mai mult sunt mandru ca sunt roman!!!!!si vorba lui teo oriunde m-as afla si eu as purta cu mandrie (si-l voi purta cu prima ocazie)steagul romanesc!!!!!

  • ok teo,nu trebuie sa-mi multumesti,am inteles ca este vorba de o comfuzie,eu cunosc omul din vorbe, nu trebuie sa stau la masa cu el, sa-mi dau seama cine este.

  • uf,respir usurat,fiecare are destinul pecetluit ,din cate observam si prin alte parti este ca la noi,am avut posibilitatea sa plec ,se vede treaba ca optiunea mea a fost corecta de a ramane unde m-am nascut,nu stim ce ne va rezerva destinul,observ la multi sprtivi care ne reprezinta tara, atat inainte de '90 cat si dupa si multi care sunt plecati din alte motive, sunt mandrii,asa trebuie.
    la multi ani romani.

  • ziua naÈ

  • cind iese foamea la suprafata vezi adevaratul caracter al unora din neam(la noi e cazul de foarte multi din ei)!unii nu vor sa inteleaga ca avem un popor in formare .e ca vinu, fermenteaza ,da murdaria afara si restul ce ramine e bun ,da mai dureaza un pic la noi(putin cam mult da na).asta e ,cu asta defilam!oricum le doresc la multi ani tuturor pescarilor romani, oriunde s-ar afla!
    ps:teoelrumano a avut dreptate!cu toate ca am avut schimburi de replici nu tocmai placute cu el uneori despre alte chestii,trebuie sa-i dau dreptate.ai zis-o perfect!