La multi ani Romanie !

Blog pescar
Share
Multi suntem, nu tocmai bine ,spiritul de roman dainuie in noi pentru tara noastra .La multi ani tuturor pescarilor cat si administratorului ,sanatate !

La multi ani Romanie ! : 41 comentarii

  • de vina a fost 1 decembrie :)) tuica fiarta si vin si am si intrat in plolemici ,bine ca a trecut si ramanem tot prieteni indiferent pe ce meleaguri santem ,fire intinse.vine si craciunul acum:)))

  • corect, nu am vrut sa generalizez! am afirmat cea ce am afirmat pentru cei an cauza, si de aici si de acolo, si pentru totzi romani din toata lumea care ne strica imaginea de romani!

  • din ce ai scris aici inteleg ca nu ai vrut sa generalizezi!
    corect?
    dar asta trebuia sa scri tu singur,sa specifici si sa nu lasi loc de interpretari!cat despre romanii care sunt la munca in tari straine...chiar nu e treaba mea pentru ca nu am fost acolo sa vad ce si cum se comporta si cat de lingai sunt sau nu!
    ideea e ca data viitoare cand mai postezi ceva de genul asta parerea mea este sa spui clar pentru ca altfel de neintelegeri pot strica prietenii...virtuale!
    asta era un topic unde trebuia sa scrie fiecare cate o urare mica si ...cam atat!
    eu cred ca ai iesit pentru ca ai iesit la atac in locul nepotrivit si la momentul nepotrivit!
    pe viitor fi mai explicit te rog!
    p.s: forzza barca!!!!....una manita :))) ;)

  • da, sa vedem, o sa ancerc sa ma explic, nu stiu cat o sa ma fac antzeles ca nu sant mare scriitor, si chiar daca asi avea talent tot s-ar gasii cate un "pescar"john si alti "maximilieni" sa se bage-n zeama. ca doar santem romani smekeri si nu putem altfel.
    ultras tzie atzi raspund pentru ca ,consider eu, ca meritzi. nu ma deranjaza ce ai scris despre mine pt ca sant convins ca nu ai antzeles mesajul meu, cu toate ca ar fi trebuit sa ama antrebi antai ce am vrut sa spun anainte sa-mi sari la gat.cand am facut afirmatzia ca sa va purtatzi ca persoane , m-am referit la cei care se poarta ca animalele, si care din pacate sant foarte, foarte multzi printre noi, an nici un caz nu afirm ca tozti romanii nu se comporta ca persoane!!!!! avem printre noi o majoritate imensa de astia, pai la astia m-am referit!!! sant roman si nu mi-e rusine, merg cu steagul romaniei an parbrizul masinii, mi-am cusut pe haine banderola romaniei cumparate pe net, ma cunoaste primarul si totzi angajatzi primariei ca "el rumano",etc, etc......deci nu ma ascund ca sant roman cum fac foarte multzi deai nostri pe aici(eu ai numesc lingai), dar ma cunosc ca persoana civilizata, care asi vede treburile si se comporta cum trebuie, pe strada, pe balta, si oriunde. stitzi cum sant romanasii nostrii? cei mai multzi sant asa cum am mai spus necivilizatzi, smekeri, fac mizerie si distrug pe unde trec, pe urma sant "lingaii" care am spus mai sus ca nu vorbesc romaneste pe strada ca le este rusine din cauza faimei care ne-au facuto ceilaltzi smekerii si care pe unde muncesc zic ei sant din partea de nord a tzarii si ca ei sant altfel, si ca, si caca, si-l linge -n cur pe sef! ca sa-l tzina la munca. pai bai lingailor an felul asta nu santetzi decat niste slugi an fatza sefilor vostri,...prostilor! fitzi bai romani ca mine, cu capul sus, nu va ascundetzi, daca nu va convine ceva spunei an fatza, nu mai datzi din coditza sa nu va dea afara de la munca! dar ....dar, toate acestea an mod civilizat nu ca animalele din tabara cealalta. ce dracu ba , romanilor nu putetzi si voi sa fitzi ca toata lumea astalalta din jurul nostru, nici smekeri dar nici catelusi???
    nu stiu cat de bine am putut explica cea ce simt, stiu ca o sa sara foarte multzi la gatul an urma comentariilor astea, dar asa sant eu roman din bucuresti si spun cea ce gandesc, chiar daca am de pierdut!
    da ultras, nu ma dezic de "elrumano", si tu, si altzi care nu au coportament animalic , nu va simtzitzi ofensatzi de cea ce am scris, ca am spus la cine am facut referire!
    multzumesc chitidinu ca ai sarit an aparere, si mi-ai lasat dreptul la replica!
    criticatzima, daca consideratzi ca merit !!! asa gandesc si asta zic! hai realul!!! apropo....lingai nostrii care traiesc an cataluña tzin cu barça, ca de cum sa fie ampotriva sefilor si colegilor catalani!!!!! ha, ha ce cretini!

  • acum ne dam un pic inapoi ca sa ne luam avant sa putem sari peste prapastie.sic.

  • se termina criza urmeaza prapastia :))))

  • ultras, nu mie rusine cu cea ce am afirmat, o sa ma explic cu un alt mesaj dupa amiaza, acum trebuie sa plec, nu am timp. foarte bine ca ai raspuns , exact asa cum gandesti nu altceva! o sa ma explic dar nu ma dezic de ce am afirmat mai sus. sant roman si merg cu steagul romaniei an parbrizul de la masina, dar hai.....ca acum plec,,,,,pa!

  • poate ai drpetate chitidinu dar nu au cum sa stie cativa oameni ( cei de pe site) ce gandeste un singur om daca el se exprima la modul asta!
    cel putin eu unul m-am simtit jugnit si am raspuns!
    nu daca toti sunteti in asentiment cu mine insa eu asta m simtit si asta am spus!

  • ok, romani, suntem diferiti, cei nascuti aici in tara si cei care vorbesc romaneste ,fara sa ofensam pe nimeni,mesajul lui teo nu este deplasat, cum s-a inteles ,poate se explica intr-un fel colegu(teo) de aceasta neintelegere.
    sanatate multa si la multi ani .

  • p.s. : schimba-ti si nick-name-ul sau macar taie portiunea cu "elrumano".nu prea o meriti!