Punctele !!! unde sunt punctele???

Stiri si anunturi site
Share
ce se intampla cu punctele ?nu de alta dar am prins ceva pastrav si nu gasesc o reteta mai recenta......unde sunt pescari ?numai posteaza nimeni? criza ,criza dar chiar asa ?anul trecut in perioada asta era mult mai multa activitate .pacat !domnul administrator dac nu dati drumul la punctaj ma tem ca se cam duce la vale site-ul ,nu mai intra baieti de loc ,nu tu o cearta nu o reteta re,re,re si reinventata,nu o nad minune nu o captura cach&release ..in lighean ,o balta noua ...ramasa dupa ploaie nimic ,a mai ramas doar teo care se cearta cu nu stiu cine care a zis ca sunt mari preturile la el (adevarul ca sunt cam mari la salariile din tara 3-400 de euro )nu ca nu sar justifica ,asa ca domnul administrator faceti ceva sa-i mai incalziti pe baieti sa iasa din starea asta de moleseala sau poate sunt toti in piata la universitate...

Punctele !!! unde sunt punctele??? : 46 comentarii

  • parerile sunt pro si contra....intotdeauna o sa fie aceasta comparatie....sunt multi care compara perioada interbelica cu perioada comunista antebelica.....e bine ca,fata de anii trecuti putem sa purtam discutii civilizate ,fara jigniri,fara a ne certa inutil,discutii chiar daca contradictorii sunt normale....intre oameni normali,intre prieteni!eu unul va multumesc !

  • apropo de ce mincam acum si ce mincam atunci,vreau sa va spun o chestie aflata de la un prieten patron de magazin care are un prieten patron de fabrica de mezeluri(cea mai mare din judet)si la intrebat de ce nu cauta retetele de mezeluri de pe timpul comunismului sa faca depa ele,la care acesta i-a raspuns ca le are si inca pe cele originale,dar daca ar face dupa ele cel mai ieftin salam ar fi de cel putin 30 lei kg,si daca ar face dupa ele ar da faliment asa ca este mai convenabil sa le faca dupa cele actuale(30% carne si restul tot felul de chimicale).pe atunci nici nu auzisem despre colesterol marit,hipertensiune,si alte boli,iar cind mergeai pe strada rar vedeai cite unul mai gras nu ca acum cind rar vezi cite unul slab.ce folos ca avem libertate de miscare cind trebuie sa plecam din tara ca sa facem toate lucrurile murdare pe la straini,ca sa nu murim de foame(vezi cite romanice ingrijesc batrinii de prin europa,si-si lasa copii sa se ingrijeasca singuri acasa).ce viitor vor avea acei copii cind ei dau piept cu stresul inca de la virste fragede?.ce romanie vor cladi acesti copii?ce folos ca avem libertate de exprimare cind noi urlam in piata universitatii iar pe ei ii doare in cur.cei care ati pescuit si pe olt cred ca ati observat cite baraje cu hidrocentrale s-au construit pe acea vreme si cit beton a putut sa fie turnat pe ele ca faceai 2 autostrazi cu el de la unguri pina la mare.cu toate ca am lucrat si eu o perioada scurta la una dintre ele,si acum stau si ma minunez de cite ori merg la peste si le vad .ce face asa zisa democratie prin care trecem acum?se ciciie de 22 de ani sa faca o amarita de autostrada si vreo citeva blocurianldar pina atunci o sa locuim tot in blocurile facute de ceausescu si o sa mergem tot pe strazile facute de el.parerea mea e ca acesti 22 ani de la revolutie sunt ani care au dus romania inapoi nu inainte.pacat de frumusetile acestei tari!!!

  • ..si inca ceva, saracul incerca sa ne convinga sa mancam sanatos, mezeluri si alte produse din soya care sunt cele mai sanatoase , dar noi nu !! ..noi vroiam sa mancam porci, carne multa, ca animalele !! ..nu cunosteam vorba aia care zice ca esti exact cea ce mananci !! porci vrem sa mancam porci...pana la urma l-am mancat pe el saracul !!

  • frumoase timpuri !! si maine m-asi intoarce daca s-ar repeta timpurile alea !!! ce daca ereau cozi...hai sa fim seriosi ca toti ne "descurcam" si nu duceam lipsa de nimic ! servici avea toata lumea si bun nu ca acum, o dacie toti o aveau, apartament ti-l dadea de-a moaca, asa cum zice donmihai nu erea sapatamana sa nu merg de cel putin de 2 ori la cate un restaurant. baierame la fiecare sfarsit de sapatamana prin rotatie pe la toti prietenii pe acasa, la mare mergeam cu cortul la camping in gasca si stateam cate o luna intreaga pt ca mancarea ne iesea pe gratis. ne "lipeam" de fetele care lucrau pe la restaurant si mancam gratis !! ce vremuri, ce vremuri , cum sa nu le duci dorul fata de mizeria care este acum in romania ????? maine ma intorc daca se trezeste nea nicu din groapa !!! sa-i fie tzarana usoara !! iarta-i doamne pe animalele care l-au omorat !!!

  • de ce mi dor ....de ani care-i aveam nu era in oras spectacol la care sa nu merg ,ieseam saptamanal la restaurant,siguranta care o simteam mergeam o zi intreaga pe malul muresului si nu intalneam mai mult de 2-3 pescari au fost si lucruri rele ....dar le pastrez pe cele frumoase ...erau cozi ?....facem un joc imaginativ spunem ca la brasov se dau 20kg alimente gratis sau la pret foarte foarte mic ...facem pariu ca randul inconjoara romania

  • ehheee...,pa atunci era ,,nici o masa fara peste,, stia saracu ce va manca peste 30 ani, cucu ,mancare sanatoasa dadea necazu ala si era,gaseai..., ne-a calit pt.vremurile astea.(((((.

  • eu nu trebuia sa o dau nici pe aia ca fugeam cu tot cu sef.era si el pescar inrait ca si mine asa ca nu trebuia decit sa-i zic:"sefule ce zi frumoasa si ce-ar mai merge o partida"ca si eram iesiti pe poarta ,chipurile in interes de serviciu.ha,ha,ha!!!

  • ...frumoase timpuri !! cu o sticla de votka, stateam acasa o saptamana !!!jajaja

  • intr-adevar nu erau multi cei care se riscau sa fie prinsi la braconaj.eu nu am vazut nici macar unul in acea perioada.dupa aia...la greu.

  • baieti stiti ce e ala stres? pe timpul ala nu exista asa ceva.ce folos ca acum aveti balti private daca nu aveti timp sa va duceti pe ele.atunci fugeam si de la servici la peste si culmea mai eram si pontati,lucru pe care il faceam foarte des.despre peste nu mai vorbesc,era asa de mult incit i-ti lua mamaliga din mina chiar de pe mal.eeeei ce mai timpuri!!!!