Punctele !!! unde sunt punctele???

Stiri si anunturi site
Share
ce se intampla cu punctele ?nu de alta dar am prins ceva pastrav si nu gasesc o reteta mai recenta......unde sunt pescari ?numai posteaza nimeni? criza ,criza dar chiar asa ?anul trecut in perioada asta era mult mai multa activitate .pacat !domnul administrator dac nu dati drumul la punctaj ma tem ca se cam duce la vale site-ul ,nu mai intra baieti de loc ,nu tu o cearta nu o reteta re,re,re si reinventata,nu o nad minune nu o captura cach&release ..in lighean ,o balta noua ...ramasa dupa ploaie nimic ,a mai ramas doar teo care se cearta cu nu stiu cine care a zis ca sunt mari preturile la el (adevarul ca sunt cam mari la salariile din tara 3-400 de euro )nu ca nu sar justifica ,asa ca domnul administrator faceti ceva sa-i mai incalziti pe baieti sa iasa din starea asta de moleseala sau poate sunt toti in piata la universitate...

Punctele !!! unde sunt punctele??? : 46 comentarii

  • ei ce vremuri!!!daca erai fumator si plecai la peste fara chibrit riscai sa nu mai fumezi toata ziua,abia gaseai 1 pescar pe o juma de km.braconierii ii numarai pe degetele de la o mina iar si aceia care aveau curaj bagau cite 100 metrii numai de la 23 noaptea si le scoteau pe la 4 dimineata,iar militia ii urmarea mai abitir ca pe criminali si-si facea norma de bataie cu ei,basca dosare penale si judecati pe la iasi.tocmai acolo se judecau braconierii.socrul meu are o vorba;"au ajuns slugile boieri" si spune ca de aia romania a ajuns in acest hal.era peste atit de mult incit tragea aproape la orice ora.apropo de smekerii cu masini bengoase am sa va dau un exemplu ca sa vedeti cit de bogati sunt ei,de nu pot sa-si cumpere un kg de macrou sa manince.anul trecut cautam printre niste insule un loc pe unde sa dau de ceva peste,cind vad pe o balta un "pescar"destul de tinar cu un copilas de vre-o 7-8 anisori linga el pe o patura.cind ma apropiam sa-l intreb daca trage am vazut ca a acoperit cu patura ceva dar initial nu mi-am dat seama ce facea.cind l-am intrebat daca trage mi-a zis ca "nu prea",si ca a luat citiva carasei sai bage intr-un lac dar copilul nevinovat trage coltul paturii si-mi arata intr-o punga niste carasei cit degetul mic de la picior, cam 1,5 kg probabil fatati de citeva zile dar fara apa si cred ca majoritatea erau deja morti.ce masina credeti ca avea?un vw pasat nou nout.acum stau si ma intreb ce peste v-a prinde fiul lui cind va fi mare daca a luat asemenea lectii de pescuit.de-aia vin si spun si eu ca au ajuns slugile boieri!!!

  • ...sincer sa fiu, nu-mi este dor deloc sa vin !! acum 3 ani cand am fost ultima data de cand m-am urcat in avion de la barcelona parca m-am urcat in irta de la autogara militari pe timpul lui nea nicu(fie-i tarana usoara!) cand ma duceam la liceul nr8. imbranceau, impinegeau sa apuce locuri, care mai de care ...hai ba!!, date ba sa trec !,etc. nu mai vorbesc ce imagine m-a lovit in fata cand am ajuns si am iesit din aeroport.(bine inteles dupa ce am pierdut 2 ore ca mi s-a pierdut o valiza si a trebuit sa stau sa fac reclamatie) care mai de care colorat ....taxi, taxi..vrei un taxi ??? eu incercam sa le explic ca ma astepta tata cu masina, dar ei nimic...mai, mai sa-mi si valiza care mi-a mai ramas din mana, si sa o bage in taxiu.. bine ce sa va mai povestesc aventurile pe urma timp de 2 saptamani cat am stat, ca parca nu mai treceau!!! ca sa ma intorc acasa la linistea mea si sa scap de haosul si nebuneala aia ,din ala care a fost bucurestiul meu unde am copilarit !!! mi-e dor de bucurestiul de dinainte de revolutie asa cum mi-l aduc aminte , nu de ce este acum acolo. nu, sincer mi se pare imposibil sa traiesti intr-un asemena haos. pe acolo in timpul in care am stat am circulat cu dacia lui taica-miu....pai frate toti smekerii doar daca te vad cu dacia te clacsoneaza, te injura sa te dai la o parte, ca de eu mergeam incet cu dacia si ei nu mai aveau loc cu masinile de germania de mine...bai frate ..multa prostie !!mi-e dor de romania de pe timpul lui nea nicu cand castigam 1800-2000 de lei pe luna la varsa de 19 si nu puteam sa-i cheltui !! de ce este acum...nu cred ca mi se va mai face dor vreo data! aici este liniste si bine, asa ca aline ne vom vedea vreo data daca vei venii tu la pescuit pe aici !!

  • @teoelrumano- frate johnny cand o sa vi in tara,mergem la pescuit,alergi nebuneste cu masina pe linga radar si-ti dau astia la puncte...:))))) si ti-le dau si p-ale mele ca de eu o sa ma tin dupa tine....:)))) !


  • @ teoelrumano
    ...ai vazut ca se poate sa ai si tu prieteni ?
    ...ce te-ai face fara mine ?

  • cu prietenul meu...raducu...

  • puiut,nu-ti mai bate capul nu are rost nu ai avea ce sa faci cu atatia bani ,daca chiar vrei sa afli intra la "regulament" sus in dreapta sa-ti faci o idee.teo cu mine vorbeai???

  • fratilor! sunt nou pe forum;rogu-va explicatimi si mie cum sta treaba cu aceste puncte?cum se acorda ,si ce poti face cu ele?va multumesc anticipat!

  • ......gelosule !!!!! ai vrea sa fi si tu iubit , asa cum ma iubeste pe mine tot siteul asta !!

  • nu nu mai lasa asa ca apoi se umple iar forumul de retete si trebuie sa dam fuga la supermarket sa cumparam peste sa punem retetele in aplicare.

  • va e dor de puncte:) ??

    sunt pe ... vine...