Prepararea icrelor de caras

Detalii

Porti 4
Timp 30

Descriere prepararea icrelor de caras

Uleiul trebuie sa reprezinte de 3 ori cantitatea de icre. Daca icrele sunt prea sarate se adauga gris fiert.(Nu miez de pâine alba înmuiat si stors caci modifica gustul icrelor). Când icrele se taie se adauga 1-2 linguri de gris fiert. Icrele se curata de pielite se pun la scurs într-o sita,se pun în vasul mixerului si se desfac cu câteva picaturi de ulei. Se începe amestecarea uleiului cu icrele. La început uleiul se toarna putin câte putin, spre sfârsit, uleiul poate fi turnat ceva mai mult. Mixerul va fi utilizat la viteza maxima. Când icrele se îngroasa si practic nu mai pot fi amestecatecu uleiul, se adauga 1-2 linguri de sifon sau apa minerala,icrele se subtiaza si permit încorporarea a înca ceva ulei. Operatiunea se repeta de câteva ori. Prin adaugarea de sifon, icrele se albesc. Dupa ce sa terminat uleiul, se adauga sucul de lamâie, apoi ceapa taiata marunt si sare, daca mai este nevoie. Se aseza icrele într-o farfurioara si se decoreaza cu masline. Va doresc pofta buna

Ingrediente reteta

  • icre de peste 150 grame
  • ulei 450 mililitri
  • sifon sau apa minerala 200 mililitri
  • ceapa 75 grame
  • masline 200 grame
  • suc de lamâie 50 mililitri
  • sare dupa gust 1 bucati
  • gris fiert 100 grame

prepararea icrelor de caras : 0 comentarii

Nu exista comentarii