Pilaf de peste

Detalii

Porti 4
Timp 3

Descriere pilaf de peste

Ceapa se caleste in untdelemn,se adauga orezul,apoi zeama in care a fiert pestele,pestele taiat bucatele si dezosat,sare,piper.Se lasa sa fiarba.Cand este aproape gata se adauga patrunjelul.Se lasa sa scada.Se serveste cu sos de rosii.

Ingrediente reteta

  • peste 1500 grame
  • orez 200 grame
  • zeama 700 mililitri
  • untdelemn 100 mililitri
  • patrunjel verde 1 bucati
  • sare,piper 10 grame
  • ceapa 3 bucati
  • sos de rosii 6 linguri

pilaf de peste : 15 comentarii

  • interesant articol, dar am si eu o intrebare. p un lac nefolosi de 10 ani in care s a populat , c arome sa folosescpentru k io cred k a fost hranit doar cu cerealiere

  • sal. mi-a placut art.dar ce era mai important ai omis sa aduci la cunstiinta cititorilor.sunt de acord cu ce ai mentionat dar sa nu uitam de ph ul apei, daca ai cu ce sa verifici ar fii foarte util la adaugarea solutiilor(dip...),de cunoasterea lacului de hrana pe care o asigura pestilor(crustacee.....)toate acestea din urma ajuta pescarul la o partida buna de placere si recreere.
    merci

  • felicitari ,iata un pescar care studiaza modul de hranire a pestilor.fire intinse..........

  • nu tot ce este mult este si bun!

  • punct ochit punct lovit... e o treaba si aroma asta , mai ales in pescuitul la crap.