Raci rasol

Detalii

Porti 6
Timp 3

Descriere raci rasol

In doi litri de apa clocotita cu sare se pun la fiert ceapa,usturoiul si sarea.Dupa 15 min.se adauga si racii,spalati in prealabil in mai multe ape reci.Se lasa la fiert pana se inrosesc bine,circa 10 min.Se lasa sa se raceasca in zeama in care au fiert.Se scot apoi ,se aseaza pe un platou in piramida si se decoreza cu patrunjel verde.Se servesc cu cateva linguri din zeama in care au fiert.

Ingrediente reteta

  • ceapa 1 grame
  • raci 24 bucati
  • catei de usturoi 4 grame
  • sare 5 grame
  • patrunjel verde 1 bucati

raci rasol : 4 comentarii

  • catch & release (prinde si elibereaza)

  • spuneti-mi si mie ce inseamna ca o balta accepta cr am inntrat la pagina balti si am vazut ca toate baltile accepta cr,ce inseamna asta_--

  • tare articolul.mai scrie si altele

  • interesanta miscare, am sa o aplic si eu,merci