Crap cu legume

Detalii

Porti 6
Timp 40

Descriere crap cu legume

Cartofii si morcovii se dau intr-un fiert, cu putina sare. Se lasa sa fiarba doar pe jumatate. Pana se racesc se pregateste pestele, se curata de solzi si se scot branhiile nu se taie pe burta. Se zvanta pestele cu un prosop uscat apoi se unge bine interiorul crapului cu unt si se condimenteaza. Cartofii si morcovii raciti, taiati in bucati mai mari, se amesteca cu ardeiul taiat felii si usturoiul. Cu acest amestec se umple uniform pestele.
Se unge o tava bine cu unt apoi se aseaza crapul pe burta, trebuie sa stea cu fix, cu spatele (taietura) in sus. Se unge pestele si la exterior si se condimenteaza bine apoi se da la cuptor la foc mediu.
Cat timp sta la cuptor trebuie supravegheat sa nu se usuce tava, daca se usuca se completeaza cu cate putina apa in asa fel incat sa nu se arda pestele pe burta.
se serveste cu sos de usturoi si felii de lamaie.

Ingrediente reteta

  • crap 2000 grame
  • usturoi 5 bucati
  • cartofi 8 bucati
  • ardei gras 2 bucati

crap cu legume : 19 comentarii

  • asta e.......

  • pentru elfu la magazinul total fishing,am un prieten acolo care lucreza dacaa doresti il contactezi pe email de la magazin si iti va spune ce doresti.il cheama augustin.merita sa incerci.

  • o intrbare de baraj;care sunt cele mai rezistente bete? si unde le gasim? ca as incerca si eu.....

  • asta este adevaratul pescuit..fara suparare

  • multumesc mult.ma voi tine de cuvant(cu tuica).

  • da bune,dar nu e de lepadat nici ipotesti-ul,mosteni,etc.

  • farcasele si|cioroiu sunt 2 locuri bune de pescuit.....pe olt

  • care stiti locuri bune pe olt( campu mare, maruntei etc)spuneti-mi si mie.vin cu o tuica buna de muscel.

  • la campu mare la padure mananca carasul.toti la fel ,la 1kg. daca mergeti sa aveti viermusi neaparat.stiu din sursa sigura.fir intins.

  • maruneti-sau malu rosu-da inca nu bine dar manamca somnul si ciortanul.