Crap la gratar

Detalii

Porti 4
Timp 1

Descriere crap la gratar

Se curata pestele, se taie bucati si se fac incizii in fiecare bucata, se dau bucatile prin faina sa prinda crusta , se ung cu ulei si se pun pe gratar la foc mic si se frig pe ambele parti. Se serveste cu un sos facut din unt topit, sare, piper, zeama de lamaie, si parrunjel verde tocat. Cine doreste poate servi si cu mujdei.

Ingrediente reteta

  • crap 1 bucati
  • unt 100 grame
  • sare 5 grame
  • piper 5 grame
  • lamaie 1 bucati
  • patrunjel verde 5 grame
  • faina 100 grame
  • ulei 50 mililitri

crap la gratar : 2 comentarii

  • depinde la ce distanta pescuiesti ...la ce distanta lansezi cu sacul ?.......incearca asa si dupa aceea mai vb. ............si tu pescar........

  • nu e mai simplu cu saculetii de pva?