Intalnire pescari din Bucuresti

Parteneri invitatii la pescuit
Share
Ce-ati zice de o intalnire peste vreo doua-trei saptamani la o bere ?Sa ne cunoastem,sa povestim....sa facem planuri ptr 2011! Ideea nu-mi apartine,mi-a insuflat-o Lucasmarcus....asa ca asteptam propuneri!

Intalnire pescari din Bucuresti : 127 comentarii

  • din ploiesti cine este ? daca suntem putini propun sa ne vedem cu colegii din bucuresti dupa ce stabilesc locatia.sa mergem 1-2 masini sa fie bine.

  • eu am sa propun o locatie pe care o frecventez si cu alta ocazie,unde subiectele sunt tot despre pescuit,rates se numeste locatia,ete vorba de locatia unde ne strangem cei de la asociatiile de pescuit,este pe strada vasile lascar nr206,cred ca unii o stiu deja.pareri ?

  • cu siguranta este cineva care are vreun prieten cu o terasa/restaurant si unde se poate face ceva de genul asta o data la 2-3 saptamani...ce ziceti?

  • da asa e cristi,ca poate unii care vor sa participe sunt pensionari si nu-si permit.....sexi-cluburi!tre sa gasim o locatie acceptabila ,unde berea sa fie max 5 lei sticla sau draft-ul!

  • pentru a ne decide cu locatia trebue mers cu totii,vazut ,placut,sa studiem o leaca meniul si pretul,nu...?

  • buna rau ideea... propun poate sa facem chestia din 2 in 2 saptamini si sa planuim la sfirsit de saptamina pe unde iesim ce si cum... vizavi de politia capitalei esti un pub cu bere si bauturi la preturi acceptabile.. la jack cu plasme ptr meciuri... sau pe lipscani la fostul offside cu bere la metru si tot asa ptr amatorii de sporturi televizate.. mai propuneti poate stiti o locatie mai mare ca banuiesc ca se va stringe ceva lume.. sau poate in vreun mall la vreo cafenea ceva.. personal eu vin din centru asa ca imi este accesibil peste tot

  • o data pe luna,ca la o cafenea ?gasim o locatie terasa ,restaorant,unde nevestele sa nu ne caute,sexi-club,si alte locatii,