Intalnire pescari din Bucuresti

Parteneri invitatii la pescuit
Share
Ce-ati zice de o intalnire peste vreo doua-trei saptamani la o bere ?Sa ne cunoastem,sa povestim....sa facem planuri ptr 2011! Ideea nu-mi apartine,mi-a insuflat-o Lucasmarcus....asa ca asteptam propuneri!

Intalnire pescari din Bucuresti : 127 comentarii

  • cum am mai spus...era o lista.....parca 4 locatii...mergem la fiecare sa le vizionam....eu am frecventat si mai merg din cand in cand la perla tarnavei de pe calea calarasilor.....aproape de pasajul muncii...de aceea am recomandat aceasta locatie

  • asa stiu eu o locatie la gara de nord(linga agentia cfr),nu e lux,dar ii cunosc pe patroni,berea-i ieftina,vinul la fel,daca suntem pana-n 20-30 de insi nu sunt probleme....nu ne deranjeaza nimeni!dar repet nu-i lux e o "terasa" si s-ar putea cativa dintre voi sa nu agreati ideea!nu stiu programul dar pot vorbi cu ei daca ,eventual, sunteti de acord!e vorba lui livi....o bodega de cartier care se preteaza la toate buzunarele!!1berea 2.0-2.5 sticla,vinul casei 8 lei litru parca....au si mici,pastrama,etc,totulproaspat garantat!

  • asa este si nici metrou nu are,poate gasim ceva mai comod,aproape de casa.

  • la taverna viilor....locul este cam mic din ce stiu eu de anul trecut.....se vede si in poze.....nu prea ai loc....si vin multi de regula seara mai ales din zona....pustii...gasti ......nu cred ca este o solutie buna....o locatie mai retrasa ar fi mai indicata unde putem sta fara probleme....pana la urma....se facuse o lista.....cu ea cum ramane? eventual dam o raita sa vedem cum sunt si ne hotaram dupa...ce spuneti?

  • dar o bodega de cartier nu gasim ca acolo toate's ieftine

  • si la rest classic si la rest pizeerie de linga el lumea vine de obicei sa mai si manince lucrez in zona si merg des aici asa ca locatia nu prea ar fi ok pentru stat la taclale.. din pacate intre 11 si 13 februarie sint plecat la munte la un turneu de table.. la urmatoarea iesire ne vedem cu siguranta.. in zona tot pe lipscani la halftime (fostul offside) mi se pare mai ok ca aici nu te goneste lumea si berea e ieftina.. vedeti si voi ce si cum.. misto faza e ca daca dai cautare fostul offside apare postarea noastra cu intilnire pescari :)) o sa merg eu zilele astea in zona ca stiam in zona in spatele gemenilor sitraco pe stradute era un bar unde o stiam bine pe baba patroana daca o mai fi ceva..

  • si ca sa ne recunnoastem sa luam cate o revista de pescuit in mana

  • pana la urma ce sa decis unde ce si cum?

  • daca nu se poate pe 15 ramane pe 12? e vineri seara,urmeaza week-end-ul si toti ne gandim la distractie(cu exceptia celor care nu lucreaza non-stop)!ce ziceti baieti?
    ramane pe !12.02.2011 seara la ora 18.00?locatia undeva in centru....gasim noi ca doar gasim balti de pescuit dar un local?daca nu propuneri......

  • am o problema.....fi-miu si-a rupt piciorul si tre sa stau cu el....d-asta nu am putut fi nici sambata la copca pe lilieci!