Intalnire pescari din Bucuresti

Parteneri invitatii la pescuit
Share
Ce-ati zice de o intalnire peste vreo doua-trei saptamani la o bere ?Sa ne cunoastem,sa povestim....sa facem planuri ptr 2011! Ideea nu-mi apartine,mi-a insuflat-o Lucasmarcus....asa ca asteptam propuneri!

Intalnire pescari din Bucuresti : 127 comentarii

  • mai greseste omul, mai ne iesim din "pepeni" cate`o data. si eu si tu, si toti care frecventam seitul asta. asa ca nu pune la suflet, si nu tine dusmanie! eu unul, ma declar prietenul tuturor userilor dupa seitul asta!!!.... chiar daca au scoala mai multa sau mai putina.
    eu scoala nu am multa....doar am reusit sa iau "bacu", la universitate...din pacate... nu am ajuns. si tu sa ai fire`n tinse!

  • teo sau johnny cum te cheama, pe tine nu te-a invatat mamica sa vorbesti civilizat? nu-i frumos sa-i faci tzarani pe colegii de site.daca te intereseaza eu am 17 ani de scoala,iar tu...?daca mai vezi cate-o poza cu pesti facuta in casa, sa stii ca nu toti romanii prind atata peste ca si tine incat sa-si permita sa-i arunce inapoi, dupa ce au dat si 50-100 de lei pe o partida de pescuit...mai fac si cate-un crap la tava.in rest fir intins si tie si tuturor!

  • http://www.pescuitmania.ro/detalii_captura.php?idcaptura=4240&hash=d1a0d5544b9f33bbbab1c92647c57a9a

    captura mea de azi! va multumesc anticipat pt vizita!

  • @ceferistu- din pacate amanam ptr o data care va fi anuntata!

  • salut!

    ramane pe astazi la 17 la nasu?

    multumesc

  • "chitidinu-cristi nu pot bate nimic in cuie...sigur sunt de faptul ca in limita timpului disponibil sigur ma pot intalni cu tine si-mi face o deosebita placere acest lucru....de restul nu bag mana-n foc!

  • alin tu esti comvins ca putem bate in cuie un episod de intanliri vis a vis de o cafenea publica ,alaturi de pescarii bucuresteni si nu numai,ok mie imi face placere sa ne vedem,eu sunt comvins ca multi doresc acest lucru insa multi sunt prinsi de cotidian,imi dau seama ca multi de pe acest site sunt pescari tineri si ca atare fiecare au joburi...desi aici nu conteaza varsta sau cat de experimentat in pescuit esti,putem dezbate orce problema indiferent de natura ei .

  • @regalo,fara suparare frate,unul care sta in berceni face pana la crangasi 1/2 ora!cu metroul....iar unul din pantelimon pana-n centru face 15 min iar pana-n crangasi 20 min tot cu metroul....asa ca aceste argumente cad...daca era placere se putea merge pana-n buftea...dar nu este obligatoriu ptr nimeni sa participe...ca decat sa se nasca polemici,cum vad ca deja au inceput , mai bine o lasam moarta !!!
    @ceferistul-s-ar putea sa mai incercam o data tot "la nasu",de ex. saptamana viitoare....marti seara la aceeasi ora:17 !dar prevad ca o sa fiu tot eu si chitidinu....!
    "chitidinu-ce zici cristi ne bagam marti seara?aceeasi locatie,aceeasi ora?

  • pt speed_66: inca o data imi cer scuze ca nu am ajuns..si revin cu rugamintea de a ma anunta pt data viitoare daca se poate. multumesc

  • nu asta este scuza,am fost si la o alta intrunire,se tine pe vasile lascar,vin oameni din pantelimon ,otopeni...asa ca..., poate alta data.