Intalnire pescari din Bucuresti

Parteneri invitatii la pescuit
Share
Ce-ati zice de o intalnire peste vreo doua-trei saptamani la o bere ?Sa ne cunoastem,sa povestim....sa facem planuri ptr 2011! Ideea nu-mi apartine,mi-a insuflat-o Lucasmarcus....asa ca asteptam propuneri!

Intalnire pescari din Bucuresti : 127 comentarii

  • cand se hotarasc baietii,cand vor gasi o locatioe....cand nu vor mai fi carcoteli de genul ca acolo-i prea departe...etc!fixati data si locul si vorbim...eu unul nu ma mai bag!!!!!!!

  • poate imi spuneti si mie unde si cand va avea loc urm intalnire!!!!

  • si unde sta pescarului bine pe balta eu am o invitatie duminica 27/02/2011 pe balta la chitila luati o undita pt sabioara si libelule si va astept pe balta la chitila am plusul aproape pt bere cai ieftina si doritorilor sa ma sune la 0726555708 sauib id liviuchitila/tehnicsiding

  • alin cand se mai organizeaza o ieseala anuntama la telefon ca cu netul mia oprit abonamentul de la serviciu

  • asa e teo, prea mult timp in casa dauneaza grav sanatatii (pescarilor mai ales). acasa,serviciu,acasa,serviciu...o luam pe ulei daca nu iesim putin la apa.si eu imi cer scuze.fir intins!

  • pt speed_66_al: sincere condoleante si stiu ca aceste cuvinte nu sterg din durere dar vin din suflet ....si eu mi-am pierdut colegi de la cfr si prieteni de o viata si acest lucru se intampla din ce in ce mai des.
    oricum, nu au intrat zile in sac asa ca lasam iesirea pt o zi in care sa putem zambi..astept sa stabilim o noua iesire.
    o zi excelenta...

  • multumesc teo...nu pot sa adorm si stau ca prostul pe net,pe site-uri....daca am ocazia sa sti ca vin ptr paella,ptr pescuitul pe ebro,in marea mediterana,ptr gratarul promis pe malul marii,cu peste din mediterana....!sanatosi sa fim si cu ajutorul lui d-zeu om reusi si ne-om vedea!

  • condoleantele mele! e greu sa pierzi un prieten, e ca si cum ai pierde pe cineva din familie!
    eu aline, nu stiu ce mi s-a intamplat ,asa deodata, dar m-am calmat, si pur si simplu nu ma mai afecteaza, daca cate unul se mai leaga de mine!
    cred ca si datorita faptului ca azi am petrecut o zi excelenta! apropo...ai vazut cum arata paella noastra preparata asa la foc?? pai daca vi pe aici, asta o sa facem pe malul balti!

  • astazi,15.02.2011 programasem o intalnire .....din pacate si din motive foarte obiective nu am putut sa onorez,sa ma tin de cuvant....nu-mi sta in caracter,nu vreau sa ma lamentez,promit ca ma voi revansa...!
    sa va povestesc de ce nu am putut:astazi,mi-a murit un prieten drag,un coleg drag(din pacate nu era lovit de microbul nostru),prieten de familie,eram aproape ca fratii....!ne cunosteam de 24 de ani,el pe atunci avea 19 ani eu 21....asta e!
    va spun mai ales celor care vroiau sa ne vedem astazi in speranta ca ma veti fi inteles...!
    imi pare rau dar nu-mi mai gasesc cuvintele!....

  • deci am avut dreptate...au inebunit pescarii....fratilor de-abia astept sa se termine cu frigul asta,sa se dezghete...sau sa inghete beton garla sa-mi iau cortul,sculele si sa o tai din fata calculatorului si sa stai linistit intre"tatele" naturii,sa uit de tot si de toate! viata-i atat de scurta,daca mai stam si sa ne ciondanim ce realizam....?