Intalnire pescari din Bucuresti

Parteneri invitatii la pescuit
Share
Ce-ati zice de o intalnire peste vreo doua-trei saptamani la o bere ?Sa ne cunoastem,sa povestim....sa facem planuri ptr 2011! Ideea nu-mi apartine,mi-a insuflat-o Lucasmarcus....asa ca asteptam propuneri!

Intalnire pescari din Bucuresti : 127 comentarii

  • va anunt daca se scimba ceva,moare soacra alte alea

  • trecema pe lista vineri 11/02

  • eu zic sa rezerv masa,sa fim mai siguri,sa gasesc un salon mai linistit,cam cate pers ?

  • scuze dar n-am cum sa fiu sambata pe lilieci....nu vezi ce bafta am:pe ara in mai a murit unchiul lui vlady si-a trebuit sa fug la bucuresti,sambata cand ne-am hotarat sa mergem si noi la lilieci cu baietii am patit necazul cu fi-miu dar oricum mai raman actiuni si sambata asta nu puteam deoarece una la mana lucrez si doi la mana merg cu fi-miu la spital sa-i scot ghipsul si sa vedem ce mai are pe la picior...eu sper sa fie bine!deci cum ramane?inainte sau dupa ziua indragostitilor?ia ziceti baieti...asteptam.....locatia-i hotarata,"la nasu' "in cringasi,fata-n fata cu sectia de politie,ora la fel ,cine doreste sa vina e binevenit,informatii la tel 0730088867 / 0745090668 !cristi daca vrei da-ti si tu nr de tel dar eu cred ca ajung ale mele!

  • da alin cine poate si doreste,ne gasim in locatie ,pentru inceput, pot si pe 11 si pe 15 ora 17 .eu pe 5- 02 ,in functie de timp ,sunt pe lilieci la copca,poate ne vedem acolo sa facem incalzirea(:(:(.

  • @chitidinu-ia zi cristi cand ne vedem? pe 11 sau pe 15 ? mergem "la nasu" si bem o bere,poate vin si oaie cu vlady,mai stam de povesti.....de planuri !eu zic sa hotaram data ca sa fim siguri....cine vrea sa vina e binevenit !

  • liviule te bagi la intrunire? hai sa o facem vineri pe 11,02 ora 17.00 la crangasi!ca pina-ti deschizi cafeneaua ni se usuca gaturile!!!!!!

  • cred ca pana la urma imi deschid cafenea dar mai intai sa castig la loto;-)

  • @chitidinu-sa vedem ce zic si baietii si daca-s de acord mergem "la nasu" in cringasi!important este sa vedem cati ne stringem....ca doar nu se dau puncte ci voie buna!si sa stabilim o data ptr totdeauna data certa si ora la care ne intalnim!!!!!daca nu vor mergem doar noi doi si tot o sa fie o iesire reusita!!!!
    binenteles ca daca-i liber il iau si pe oaie.....ca de tinut cuvantul de deschidere garantez eu ca-l tine.....problema o sa fie cu cuvantul de inchidere!!!!1o sa trebuiasca sa-l tina altcineva ca el....mai greu!!!!!
    spune-i prietenului tau ca pescarii cand se intalnesc vorbesc de fotbal,politica si femei........ !!!!!!!!!de pescuit vorbesc parlamentarii si reporterii de pe "gsp",si "sport.ro"....!

  • m-a intreaba un amic ,ce o sa discutati acolo ?
    una alta ,despre pescuit,despre ..administrator..si tot asa.