Intalnire pescari din Bucuresti

Parteneri invitatii la pescuit
Share
Ce-ati zice de o intalnire peste vreo doua-trei saptamani la o bere ?Sa ne cunoastem,sa povestim....sa facem planuri ptr 2011! Ideea nu-mi apartine,mi-a insuflat-o Lucasmarcus....asa ca asteptam propuneri!

Intalnire pescari din Bucuresti : 127 comentarii

  • @lucasmarcus-o propunere de locatie lucica?

  • @teoelrumano-de data asta chiar daca ar fi sa ma-ntalnesc cu doua persoane tot o fac!!si nu mai fi asa de sigur ca nu o sa reusim!!!!!poate suntem mai uniti totusi decat romanii care-s prin strainataturi si se "lauda" ca au uitat lb romana si nu stiu cum sa fure tot de la romani(cunosc cazuri reale!)

  • @ceferistu-d-le mec.aj vechiu,am mai vorbit pe mess ...si eu tot cheferist sunt asa ca....nu pot sa nu cunosc locurile und' de bea una la lungime doua!!!!!dar eu inca sunt"activ",mai am pana la pensie.....cat mantaua lui decebal!!!!dar las' ca ne intalnim si stam de vorba "live"!neaparat tre sa gasim o locatie , sa fie accesibila la pret si "toleranta" cu noi pescarii!

  • pt. speed 66 de ce in liziera? mai bine la bebita la piciorul podului...am impresia ca zona ti-e cunoscuta...glumeam, pai atunci ramane sa prospectam piata si in cursul saptamanii viitoare sa facem o iesire nu? poate ne intalnim miercuri ca ma duc sa scot orele de noapte si salariul brut...poate mai primim ceva la pensie....

  • @ceferistul-"schimbul pe deal"....si ne vedem in liziera!!!!glumesc,o idee buna cu lista !!!!!!ne trebuie o locatie unde sa putem si fuma si povesti,si unde preturile sa fie cat de cat acceptabile!!!!!eu de luni incep sa prospectez si o sa pun o lista!!!totusi ar fi bine sa fie mai central daca nu mai aproape de metrou ca sa si avem cum pleca acasa(daca mai reusim.....)!

  • salut frati pescari

    ma gandeam la o posibilitate: hai sa facem o lista cu mai multe locatii si sa vedem care primeste cele mai multe voturi. oricum, trebuie sa fie si pentru fumatori..

  • parerea mea este ca, ca si in alte cazuri, nu veti ajunge la un acord nici in privinta asta. pana la urma se va raci si subiectul asta.....si nimic. va salut!

  • ce ziceti de perla tarnavei de pe str. calarasilor....preturi acceptabile.... plasma pentru meciuri...si cu siguranta putem sa ne cunoastem....povestii in liniste....si de ce nu ...sa facem planuri pt 2011..este doar o propunere.

  • cred ca ar trebui o locatie unde se poate ajunge usor din orice parte a orasului si unde se poate sta in liniste fara sa deranjam ...ca stiti cum este.....cand vorbim despre pescuit

  • @chitidinu-cristinele,e fieful asociatiei acolo....nu e bine sa amestecam lucrurile!de exemplu mie-mi place si tip-top-ul din crangasi...!