Opriti branconajul!

Blog pescar
Share
Salutare pescari!Ce facem cu branconajul care ia amploare pe zi ce trece?Pacat de frumusetile pe care le-a lasat D-zeu!Traim intr-o lume in care fiecare crede ca are dreptul sa faca ce vrea!Ajunge,ajunge sa stricam frumusetea care te copleseste!Sunteti pescari?,luati atitudine!

Opriti branconajul! : 123 comentarii

  • domnule stefan trebuiau pozati si trimis neaparat la garda de mediu si apoi vedeati ce rezultat primiti.va rog frumos cand i-i vedeti,pozatii si i-i trimiteti pozele cum le-am trimis eu si s-a facut ceva.daca vreti sa stiti va comunic.le trimiteti si mie pe [email protected] si le bag si pe www.braconajpescuit.blogspot.com sa le vada toti cei care doresc.rog toti pescarii adevarati cand vad braconieri sa i-i pozeze si sa le trimita la garda de mediu,ca au zis cei de acolo ca numai eu ma plang de acest lucru.la actiunea de au facut-o la zavideni valcea s-au convins ca este ce ace am spus eu.sa traiti si astept si eu poze sa umplu blogul si sa le trimit si unde trebuie.

  • am fost pe canal la mihai viteazu erau 10 pescari& 50 de braconieri strecurau apa cu plase,steaguri luoau tot si bagau in traista

  • au inceput ei sa braconeze si baltile private de vreo cativa ani in coace.... paznicu la un cap ei pe celelalt cap

  • teo se pare ca ai fost "tovaras de frunte" de tot il plangi pe culaie,au trecut 22 de ani ,lasa-l sa se prajeasca linistit acolo unde este ,nu facem nimic daca ne tot uitam in urma in loc savedem ce este de facut de acum incolo (te rog sa nu incepi iar sa ne spui ce bine era atunci)

  • va multumesc ca intrati cat mai multi pe acest topic in special pentru comentari.bagati la greu si pe www.braconajpescuit.blogspot.com aveti ceva poze,comentari. de vreti scrieti non stop si aveti si de dat un vot la 2 intrebari.multa sanatate va doresc si tinet-o asa cat de multi.va asteptam sa ne alaturati.

  • va multumesc ca intrati cat mai multi pe acest topic in special pentru comentari.bagati la greu si pe www.braconajpescuit.blogspot.com aveti ceva poze,comentari. de vreti scrieti non stop si aveti si de dat un vot la 2 intrebari.multa sanatate va doresc si tinet-o asa cat de multi.va asteptam sa ne alaturati.

  • lasa-l pe tovaras ca sta bine unde sta. nu-l trezi.le vine randul si celor de acum.stai linistit.

  • braconajul numai noi putem sa-l oprim daca ,atunci cand nemernici de langa locul nostru de pescuit scot parasute,prostovoale sau ancore si le folosesc.si anume:ne unim cu toti pescari adevarati si inrosim telefoanele la politie si nu-i lasam pana nu vin la fata locului si stam pe capul lor sa vedem ce rezolva.eu cred ca numai cu presiune pe ei fac ordine si cat mai mari amenzi .au amendat ieri 3insi ,dar daca vine control in fiecare zi si amendeaza cate 3sa vedeti cum se duc si se apuca de altceva.acum de ce nu au mai fost cei cu barcile cu prostovoale daca au autorizatie?domnule puiut,sa arate autorizatia la control. sa traiti si fir intins.

  • ..sa se odihneasca in pace iubitul nostru conducator tovarasul nicolae ceausescu !! si iarta-l doamne ca s-a dus si a lasat tara pe mainile unor hoti !

  • acum am venit de pe balta si tin sa va spun ca astazi a fost control ,iar la pod la dragasani din 10-15,jepcari si parasutisti doar 3 au fost prinsi si amendati.bineinteles ca dupa plecarea autoritatilor,braconierii erau la loc.atita timp cit amenzile vor fi mici,nu vom scapa de acesti ticalosi.sa nu uitam ca noi romanii nu avem nici un dumnezeu si nu stim decit de frica.cred ca o dictatura ar fi mai potrivita pentru tara asta decit democratia.fir intins!