Opriti branconajul!

Blog pescar
Share
Salutare pescari!Ce facem cu branconajul care ia amploare pe zi ce trece?Pacat de frumusetile pe care le-a lasat D-zeu!Traim intr-o lume in care fiecare crede ca are dreptul sa faca ce vrea!Ajunge,ajunge sa stricam frumusetea care te copleseste!Sunteti pescari?,luati atitudine!

Opriti branconajul! : 123 comentarii

  • domnule atu_targoviste,am vorbit cu d-l cazacu de la anpa oltenia si i-am cerut sa faca controale impotriva braconajului.azis ca ei nu se ocupa cu cu asa ceva ,dar atunci de ce ne i-a bani pe tichete permis pescuit.a zis ca ei sant cu documentatie cu altceva.zicea ca sa sunam la 112 si numai atunci cand i-i prinde in flagrant pe braconieri se face ceva ..a mai spus ca se poate sa fie si autorizati smecheri ,dar cum;ancore,parasute,postrovoale,si setci monofilament.sunati la tel0742355009si raspunde cazacu florin de la anpa oltenia ;ce v-a raspunde va dati seama in ce tara traim pe departe de ce credem noi ca este sau ar trebuii sa fie intrati pe www.braconajpescuit.blogspot.com si acolo se vede pozele cu braconieri;le mariti si se vad si plutele la setca.de fiecare data am sa postez pozele cu acesti nemernici.sant facute cu telefonul dar de acum in colo nu mai plec fara aparat la mine.nu da nici un raspuns nici cei de la garda de mediu,nici s ionescu;sa spuna ca este in regula tot ce se intampla si ne vedem de lucru altceva i-i lasam dracului in pace sa distruga toata fauna romaniei.sa traiti si sa ne mai auzim.

  • tot ce filmati , trimiteti si aici :[email protected]

  • eu a-si dorii sa nu mai platim permis la asosiatile judetene.mai bine luam permisul anpa,cel de 30 roni si de restul 52roni sa se colecteze intr-un fond la care sa avem o firma de paza privata sa ne protejeze impotriva braconajului.sant si firme de paza private care i-si fac bine treaba.deci gasim o firma buna de paza si atunci cand avem probleme sesizam si rezolvam treaba.daca asociatile de la judete dorm ,poate asa reusim.cand firma de paza nu-si face treaba nu o mai platim si gasim pe altcineva serios.si daca i-si face bine treaba, firma poate sa mai ia si un bonus.adica in loc de 52ron sa dam cate 65roni de fiecare daca se merita.ajvps sa doarma in continuare si nu-i nici o problema.

  • .stati sa vedeti de luna viitoare braconaj la greu peste tot mai ales prin jepci si asta e de ani buni si nimeni din cei competenti nu fac nimic putem semna petiti la greu. .plngeri la fel* ati vazut voi in locur greu acesibile controale

  • domnule octavian ce sa repopulam; ca sa aiba braconierii ce lua cu japca.am adus platica in budeasa si la 2 saptamani au inceput pescari sa prinda din ea dupa ce anuntasem sa nu o ia acasa ca abia este adusa de la frunzaru si vreau sa se inmulteasca.am adus-o eu in dec 2011si numai puteau de bucurie ca au inceput sa 0 prinda,dar de adus nu aduc.daca pescari sportivi au inceput sa braconeze ;ce sa mai vorbim de braconieri.organele statului nu actioneaza in sensul asta si parlamentarii prin legilelor favorizeaza asta pentru voturi.spunea cei de la ajvps arges ca se concesioneaza barajele pe zone ,adica cu bucatica ptr pescuit industrial.deci asta este romania.sa traiti.

  • domnul nikkos are perfecta dreptate. totul tine de gradul de civilizatie la care noi, din pacate, nu am ajuns si nici nu o sa ajungem pea curand. "foamea" asta care a pus stapanire pe toti acestia care, din dorinta de a se imbogati cat mai repede si aproape fara efort, o sa faca din pescuitul sportiv o amintire. fara repopularea marilor rauri o sa se ajunga sa vedem peste numai in emisiunile de pescuit de la pv tv. degeaba luam noi atitudine daca organele statului nu actioneaza in consecinta.

  • eu zic ca toti pescari de pe acest forum sa semneze ,pentru ca nu au nimic de piedut....eu distribui in fiecare zi aceasta petitie pe facebook si sper sa semneze cat mai multa lume.....

  • nu rezolvati nimic atata timp cand e mituiti maj celor care controleaza iar noi santem mici pt rechini mari

  • am semnat si eu aceasta petitie.daca este nevoie am sa pun tot orasul(prieteni,rude,vecini,oameni de pe strada)chiar si tot satul meu natal,dar credeti ca o sa facem ceva?ne va auzi cineva?sa dea dumnezeu sa fie bine.mult succes si sa fie milioane de semnaturi .eu am fost la nr 546 sau ceva prin zona asta.multumesc celor care au initiat asta si multa putere de convingere in continuare.

  • bravo tavi .....sa intre cat mai multi sa voteze ....doar votam pentru drepturile noastre