Ultima partida de pescuit la OLT

Locuri de pescuit detalii
Share
As vrea sa aflu si eu dar cred ca toti cei care viziteaza aceasta pagina sa afle cum a fost ultima partida de pescuit a voastra in special pe OLT si BARAJE pe anul 2011.

Ultima partida de pescuit la OLT : 3143 comentarii

  • pai cum sa nu se braconeze daca costul autorizatiilor comerciale si altele sunt asa. cititi ordin nr.76 din 12-apr-2012 .fire intinse.

  • ceva vesti de la campu mare sau dragasani are cineva?

  • ieri (17 04 2012 ) am fost la pescuit la draganesti la baraj.apa este foarte mare si a intrat mult peste inlacurile de sub baraj.foarte mult caras si ciortana aparut in baltile de la comani dar si babusca si salau.de dimineata a plouat si a fost putin vant dar a mers foarte bine carasul.am pescuit cu o varga la pluta fixa si plumb culisant si la greu la lanseta.ca momeala am folositrama si vierme cu rezultate f bune.nu a mancat la mamaliga deloc.au fost pescari multi si chiar se prindea in orice loc.dimineata a mers la apa mai adanca dar mai tarziu s-a retras la apa mai mica si mergea mai bine.braconieri nu au fost deloc (cu setcile)dar la plecare era un jepat de pescar cu parasuta care dadea in lac in capatul podetului dar nu lua nimic.am auzit la balastiera ca se baga setcile sub supravegherea jandarmilor si fac prada jumate- jumate.nu se braconeaza decat cu jandarmii pe teren.va dati seama ca atunci cand se vrea sa prinda pe cineva la braconaj cei cu relatii nu mai calca pe balta.deci in curand pierdem increderea si in jandarmi dupa ce politia este de cacao in ochii romanilor.am prins caras f mult dar nu asa mare cum credeam eu pana la balta ,un salau frumos si un avat.papurisul nu a lastarit deloc (este tot uscat)si apa este rece de aceea nu se ia caras mare.a intrat cineva cu barca la mijlocul lacului si a dat la crap ca prinsese zilele trecute acolo dar acum nu a mancat.sper sa mai merg pe 1 mai la pescuit;daca nu pe olt voi merge la balti.va doresc fir intins.

  • degeaba luati dv. atitudine daca acesta este mersul lucrurilor de n ani va faceti nervi degeaba i mi cer scuze daca am suparat pe cineva dar asta este adevarul si va fi din ce in ce mai rau pana se va ajunge la zero

  • nu am mai ajuns la olt in weekend din cauza ploii, asa ca sambata am iesit pe budeasa. am prins 3-3.5 kg oblete la vierme si la furnica. a mancat foarte bine obletele mare (cam la 15 cm) unde se varsa valsanul in baraj. unde era apa mai lina, manca oblete mai marunt, dar eu am pescuit in curent si am luat numai oblete mare. am prins chiar bine pana cand a aparut un "pescar" cu parasuta si a speriat bancul. bineinteles ca in 10 minute am plecat acasa. am revenit in acelasi loc si luni dimineata, dar valsanul era foarte mare si tulbure si nici urma de oblete.
    din pacate si barajul budeasa este braconat intens in diverse moduri, de la parasute la setci, iar braconajul se face cu ajutorul autoritatilor, care acopera braconierii in schimbul unei cantitati din prada. pacat pentru ca barajul are potential piscicol, dar nu stiu cat timp o sa mai reziste in ritmul asta.

  • domnule puiut avand in vedere ca maine (marti)sant liber de la servici am hotarat sa mergem la draganesti.ne ducem acolo cu o varga si ne bagam printre lespezile acelea de la deversare prin lacuri sa incercam putin caraselul sa vedem daca a mai ramas ceva din plasele de saptamana trecuta.sant sigur si de faptul ca vor fi braconieri ptr ca azi am auzit ca in slatina se vand autorizatii de setci si de prostovoale ptr pescuit contra sumei de 1,5 mil lei vechi si pentru banii astia jepati trebuie sa strecoare apa in fiecare zi.daca vor venii jandarmii ori strangem si plecam acasa ori incercam in alta parte.chiar de nu vom pescui macar facem o plimbare.maine seara revin cu informati.sanatate si fir intins daca iesiti pe undeva.

  • d-le vali eu cred ca nu vor veni pe balta chiar acum de sfintele sarbatori asa ca parerea mea este ca puteti merge linistit pe balta.dar totusi putina precautie nu strica.de la ei te poti astepta la orice.cautati locuri mai dosite,sau unde mai sunt pescari .hristos a inviat !paste fericit si fir intins!

  • traim in romania (â

  • domnule puiut,aveti dreptate ca plasele se mai si inapoiaza dar nu in totalitate.stiu undeva aici la noi unde au dat pescarii la lanseta si au agatat setca.am sunat la 112 si intradevar dupa o ora au venit:filiala si politia.am scos setca am eliberat peste 100 de crapi si plasa a fost distrusa de fata cu noi pescarii pentru ca nu aveau ce face daca nu a venit nimeni sa o revendice ;au distrus-o.asa s-ar intampla in toate cazurile daca ar fi cineva care a-r insista.referitor la astia care i-au curcani si bautura pentru a inchide ochii la braconieri cred ca numai bunul dumnezeu v-a avea grija de fiecare.ce parere aveti ne v-a lasa si pe noi 2 zile de paste sa udam putin betele sau ne va amenda?fir intins si paste fericit.

  • d-le vali s-ar parea ca aveti mare incredere in corectitudinea autoritatilor dar tin sa va spun ca eu m-am saturat de nemerniciile lor.tin sa va spun ca tote acele confiscari de plase si tot acel tambalau este facut doar de ochii lumii si doar atunci cind nu au incotro si sunt nevoiti.imediat dupa ce, cei care au facut reclamatie pleaca de pe balta plasele, barcile si toate cele le sunt inapoiate fara sa li se intimple nimic.totul este facut de ochii lumii.drept exemplu as dori sa va spun o intinplare petrecuta acum doi ani aici la dagasani.intr-o zi au venit aici la dragasani 4 politisti din craiova la pescuit si s-a intimplat ca tocmai atunci sa bage niste jigodii plasele chiar prin fata pe unde pescuiu acestia.bineinteles ca acestia nu au suportat afrontul,s-au legitimat si le-au confiscat plasele jigodiilor predindule politiei din dragasani;bineinteles cu proces verbal de braconaj.minunea a tinut doar pina dupa plecarea politistilorv din craiova ca cei din dragasani le-au inapoiat imediat plasele braconierilor si acestia au aparut din nou pe balta cu ele laudindu-se ca nu le poate face nimeni nimic,si ca ei au relatii mari.in concluzie mafia pestelui functioneaza pe fiecare zona geografica in parte si este supervizata chiar de cei care ar trebui sa mentina disciplina si ordinea pe apele tarii.chiar alaltaieri unul dintre braconieri i-mi spunea ca el duce la greu curcani si vin la sefii de la judet pentru a putea sa braconeze linistit.in concluzie lupta noastra trebuie dusa cu cei pe care ii votam pentru ca acestia sunt cei care ii protejaza pe braconieri.fir intins si sarbatori fericite!!!