Ultima partida de pescuit la OLT

Locuri de pescuit detalii
Share
As vrea sa aflu si eu dar cred ca toti cei care viziteaza aceasta pagina sa afle cum a fost ultima partida de pescuit a voastra in special pe OLT si BARAJE pe anul 2011.

Ultima partida de pescuit la OLT : 3143 comentarii

  • d-lor iata si ultimele vesti de pe la dragasani.apa este acceptabila si surprinzator de 2-3 zile sunt locuri unde a inceput sa manince si ciortanul,se iau si bucati de 500-600gr.alaltaieri un slatinean care a pescuit toata ziua l-a rupt cred ca a luat 20-25kg la apa de 1,4 mt,cu doua vergi de 5 si 6 mt,la mamaliga.mai trage si carasul dar acum este parca mai marunt decit cel de acum 1-2 saptamini.ieri unul din prietenii din echipa mea a incercat crapul mare cu citeva lansete,intr-un loc in care pe timpuri faceam prapad printre mustaciosi de 6-7kg dar fara succes,a ramas doar cu saritura unui mustacios in larg.in privinta carasului are dreptate d-l evelyn ca este strecurat de setci.cel putin eu unul l-am cautat pe cel mare peste tot prin zona si am ajuns la concluzia ca nu mai este.sper sa ma insel.noaptea se baga setci la greu.controale inca nu s-au facut pe aici prin zona,probabil si din cauza ca se apropie alegerile.ieri dupa amiaza am luat 3kg de ciortan printre care si unul de 600gr.am pescuit cu un singur bat de 6mt la para de mamaliga.fir intins!

  • domnule vali,
    nu este vorba de nici o replica pe care sa mi-o dati. cititi mai cu atentie ceea ce am postat. revedeti si postarile mele anterioare in ceea ce priveste braconajul si nu pescuitul sportiv. cred ca si d-voastra sunteti convins ca printre noi exista acei "pescari sportivi" care numai sportivi nu sunt. cat despre pescuitul in prohibitie, recunosc, aici este o problema. nu este asa de condamnabil faptul ca ne dorim cu totii sa mergem la o partida de pescuit chiar si in aceasta perioada...dar, ar trebui ca fiecare sa pastreze o cantitate rezonabila de peste (2-3 kg) si nu sa care peste cu sacii. de aceea am spus ca vor veni vremurile cand nici macar o coada de peste nu vom mai vedea pe apele salbatice. sper ca nu v-am deranjat prea tare...dar asa vad eu lucrurile. inca o data mii de scuze!

  • eu am pescuit la draganesti in urmatorul loc:am trecut prin balastiera pe unde este cladirea aceea in stanga (portocalie)si am facut stanga unde sant niste pietre in apa,putin mai jos de reteaua de inalta tensiune care trece dinspre hidrocentrala in sat.sant locuri f bune si de dat la lanseta si la pluta.la lanseta am luat 4 somotei noaptea la rame de balegar iar carasul a mers numai ziua la pluta.este apa f mare dar mananca pe langa papuri sau pietrele alea de ciment.la mamaliga nu a mancat.a vrut rame si viermi.daca aveam pestisori vii sau rame mai groase cred ca luam somn mai mare dar nu am avut si am dat la rame subtiri,care le aveam ptr caras.merge bucati mai mari pe langa mal.controale nu au venit ;dar ptr siguranta nu insirati 12 undite pe mal.eu am pescuit cu o varga de 7m si am luat suficient peste.cred ca nu fac galagie mare ptr o undita.fir intins.

  • m-am intors duminica seara de la dragasani unde m-am intalnit si cu domnul puiut din greseala sau din noroc pt ca am avut numai ghinioane pe drum si la dus si la intors , rezultatul a fost bun dar ma enervat un vant si in plus carasul este foarte marunt nu stiu ce sa intamplat cu cel mare , probabil a fost strecut prin plase , nu stiu unde sa mai merg pe olt pt a prinde macar un caras rezonabil.
    multumesc domnule puiut sunteti un om de valoare.

  • la toti ne este greu si eu as dori sa merg la olt la peste dar mai este un pic ce sa facem,astazi am vorbit cu un prieten care a venit acum cand va scriu de le olt si a luat la pestisor viu(carasica)3 bucati de somn,cel mai mare a avut 10 kg.prin zona frunzaru dar a riscat.dupa cum citesc pe la voi si din ce am auzit de la altii s-ar putea anul acesta sa avem noroc de peste.poate cei abilitati si-au facut aproximativ datoria si se vad roadele.tot pe aici am citit de cei care vin la olt si umplu un mal de lansete de parca s-ar termina pestele din balta,nici mie nu-mi place dar nu poti sa te apuci la cearta,mie unul nu-mi place sa ma cert cu nimeni,4 lansete ar fi destul asa cred si eu.va salut si fire intinse tuturor pescarilor.

  • da @vali69 spune-ne in ce zona ai pescuit si daca sunt controale !

  • @vali69 de controale s-a auzit ceva pe la draganesti?
    cum a mers? ziua sau noaptea? v-a deranjat guvidul? vrem detalii ca fierbem in casa.

  • d-le vali vedeti ca de alaltaieri a inceput sa manince si ciortanul.cind doriti, sa ma sunati si va dau toate detaliile si locul in care maninca.fir intins si multa sanatate!

  • domnule puiut cautati pe blogul meu ala cu poze si vedeti ce am prins la draganesti(am sa postez o poza acolo)si astept sa inceapa ciortanul sa facem o partida impreuna si cu colegii mei care sant oameni deosebiti in ale pescuitului.pana atunci sa ne dea bunul dumnezeu numai sanatate si sa avem fire intrinse.sa traiti.

  • domnilor nu ma pot abtine sa nu-i dau replica d-lui octavian care se intreaba ca este prohibitie si de ce pescuim,dar cand am postat eu pozele cu braconieri care mi-au dat cu prostovoalele in undite de ce nu a avut aceeeas atitudine.noi luam pestele care ne vine la momeala care o oferim nu aruncam cu ciuperca pe el sa nu aiba nici o scapare si adunam tot maruntisul cum o fac unii.intrati pe www.braconajpescuit.blog spot.com si vedeti diferenta intre un pescar adevarat si niste jigodi.deci eu nu merg la pescuit ca nu am ce manca (consum saptamanal peste ;nu ca alti care i-i vand si merg la carciuma si apoi rup copii si femeia in bataie cand ajung acasa)mi-a dat dumnezeu tot ce am dorit si la pescuit merg ptr relaxare dupa zilele de munca din cursul saptamanii(ptr ca sand un bun om muncitor)chiar de supar pe cineva asta sunt eu.tuturor va doresc sanatate si fir intins.